BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.439,33
HABER /  GÜNCEL

Oğlunu öldürüp intihar etti!

Mustafakemalpaşa'da dükkan kirasını ödemeyen oğlunu öldüren baba, işyerinin arkasında bulunan bahçede intihar etti.

Abone ol

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, dükkan kirasını ödemeyen oğlunu öldüren baba, işyerinin arkasında bulunan bahçede intihar etti.

Daha önce de miras için ablası ve eniştesini öldürüp, anne ve babasını yaraladığı belirtilen 70 yaşındaki babanın, 'Rahşan Affı' ile cezaevinden çıktığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, üzücü olay Mustafakemalpaşa ilçesine 2 kilometre mesafede bulunan Yeşilova beldesi Bahçelievler Mahallesi'ndeki bakkal dükkânında meydana geldi.

İddiaya göre, Sezgin Can (43) tarafından işletilen bakkala gelen babası Mehmet Ali Can (70), kira ödemediği için oğlu ile tartışmaya başladı. Oğluna 'neden kira ödemiyorsun' diye kızan Mehmet Ali Can, tartışmanın ardından yanındaki tabancayla 6 el ateş etti. Baba Can, oğlu Sezgin Can'ı baş ve göğüs hizasından 6 kez vurdu.

Dükkandan çıkıp arka bahçeye geçen Mehmet Ali Can, burada kafasına bir el ateş edip intihar etti. Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan oğul Can, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan baba Can da hayatını kaybetti.

Mehmet Ali Can'ın, 1969 yılında miras tartışması yüzünden ablası ve eniştesini öldürdüğü, baba ve annesini ise yaraladığı öğrenildi. 'Rahşan Affı' ile cezaevinden çıktığı belirtilen baba Can'ın iki yıl önce Yeşilova beldesine yerleştiği öğrenildi.