BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Oğluna eroin enjekte ederek öldürdü

Bu gülen kadın aslında bir evlat katili... Oğlunun yattığı hastaneye gizlice giren anne, çocuğa 10 doz eroin enjekte etti.

Abone ol

İngiltere'de psikolojik sorunları olduğu belirtilen bir anne, uzun zamandır beynindeki hasar nedeniyle yatalak olan oğlunu, kanına eroin enjekte ederek öldürdü.

Essex şehrinde yaşayan 56 yaşındaki Frances Inglis, 2007 yılında geçirdiği bir kaza sonrası beyninde ciddi hasar oluşan ve bu yüzden sürekli bir makineye bağlı olarak hemşire kontrolünde kalmaya mahkum olan oğlunu, çaresizlikten kurtarmak için öldürdüğünü söyledi.

GİZLİCE GİRDİ 10 DOZ EROİN ENJEKTE ETTİ

Uzun zamandır psikolojik sorunları olduğu gerekçesiyle aile fertleri tarafından oğlunun kaldığı bakım evine gönderilmeyen annenin, teyzesi kılığında gizlice oğlunun yattığı odaya sızdığı, ve oğlunun kanına 10 doz eroini enjekte ettiği belirtildi.

İnglis'in daha sonra odaya gelen hemşireye, "sakın gelme, ben AIDS hastasıyım, tükürüp sana da bulaştırırım" diye bağırdığı kaydedildi. Hemşirenin acil çağrısıyla odaya giren diğer sağlık personelinin anneyi etkisiz hale getirdiği vurgulandı. İnglis'in 22 yaşındaki oğlu ise kurtarılamadı.