BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 35,02
ALTIN 2.443,42
HABER /  GÜNCEL

Oğlum bak git diyerek rekor kırdılar

Ben Bilmem Eşim Bilir, birbirinden renkli yarışmalarla izleyenleri ekrana bağlamaya devam ediyor.

Abone ol

Kanal D'nin yaz döneminde sevilen yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir'de eşler ellerinde süpürgelerle 'Oğlum bak git' deme rekoru kırmaya çalıştılar.

Kanal D'nin bu aralar en çok konuşulan yarışma programı 'Ben Bilmem Eşim Bilir'e katılan çiftler hem eğlendi hem de son model bir otomobil için kıyasıya yarıştı.

Kimi zaman, fırlattıkları eşyalarla raflarda dizili süs eşyalarını kırmaya çalışan kimi zaman da acılı şalgam suyunu bardak bardak içerek rakiplerine fark atmaya çalışan yarışmacılar bu kez farklı bir şey denedi ve rekor kırmaya çalıştı.

SON GÜNLERİN EN MODA SÖZÜ

Yarışmacılar, Kocaeli’nin Gölcük İlçe Belediyesi’nin anlaştığı taşeron temizlik firmasında temizlik işçisi olarak çalışan Selçuk Kahraman’ın kendisini elindeki kemerle taciz eden bir çocuk arasındaki "Oğlum bak git" diye başlayan diyalog için yarıştı.

Ellerindeki süpürgeyle "oğlum bak git" diyerek eşlerini uyaran çiftler bir dakika içerisinde bu diyalogu ardarda sıralayarak renkli dakikaların yaşanmasına neden oldu. Videosu izlenme rekorları kıran, hatta tişörtleri bile basılan diyalogu,  son olarak Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen bilgisayar oyunuyla gündeme gelmişti.