BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ödemiş'te askıda ekmeğe destek

Türkiye'nin bazı il ve ilçelerinde uygulanan “askıda ekmek” kampanyasına Ödemiş'ten de destek geliyor.

Abone ol

İlçedeki günlük yerel bir gazetede köşe yazısı yazan Avukat Erdem Boyacı'nın yazısının ardından Sevgi Ekmek Fırını'nın sahibi Sabahaddin Atıcı askıda ekmek kampanyası başlatacaklarını açıkladı.

Ekmek alan vatandaşların birer fazla ekmek alıp “askıya” asmaları ve askıdaki ekmeklerin ihtiyaç sahibi sofralara ulaşacağını ifade eden Atıcı; “Maalesef günümüzün ekonomik şartlarında ekmek parasına muhtaç olan ailelerimiz, vatandaşlarımız var. Bu kanayan yaraya bir nebze de olsa çare bulmak için askıda ekmek formülünü kullanacağız. Müşterilerimiz birer fazla ekmek alarak askıya bırakırsa, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız da rahatlıkla bu ekmekleri alıp evine gidebilecek” dedi.

İzmir'de çalıştığı dönemde de benzer kampanyaları gördüğünü kaydeden Atıcı; “Ödemiş'te 4 yıl önce de buna benzer bir kampanya düzenledik. Çok ilgi gördü. Yeniden bu kampanya ile ekmeksiz ev kalmaması için mücadele edeceğiz. Karşıyaka'da çalıştığım yıllarda halktan bu kampanya ile ilgili olumlu tepkiler vardı. Ödemiş'te de emimiz duyarlı vatandaşlarımız bizlere destek verecekler. Vatandaşlarımızı bu konuda daha duyarlı olmaya çağırıyoruz” dedi.