BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Öcalan gelsin Meclis'te konuşsun!

Bahçeli Öcalan'la ilgili basında çıkan iddialar için Erdoğan'a bunu söyledi.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın, ses ve

ÖCALAN NEVRUZ'DA VİDEO İLE HALKA SESLENECEK 

Çözüm süreciyle ilgili planlanan süreçte 1 Mart'ta Nevruz kutlamaları sırasında PKK'nın silah bırakma kararını Öcalan'ın bizzat kendisinin meydanlara açıklayacağı iddia edildi. 

Haberin devamı... 

görüntüyle barış çağrısı yapacağı'' yönündeki haberlere ilişkin, ''Sayın Başbakan, bu fırsatları bu caniye (Öcalan) tanıyorsa Meclis'e getirsin, kürsüde de konuştursun'' dedi.

Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısının ardından gazetecilerin sorusunu yanıtladı. Bazı internet sitelerinde, ''Öcalan'ın 21 Mart'ta, Nevruz'da Diyarbakır'da ses ve görüntüyle barış çağrısı yapacağı'' yönünde haberlerin hatırlatılması üzerine Bahçeli, ''Bunu düşünmek bile büyük bir hatadır. O zaman İmralı'da kalmasının bir anlamı kalmamıştır. Sayın Başbakan bu fırsatları bu caniye tanıyorsa Meclis'e getirsin kürsüde de bir konuştursun. Obama gibi o da konuşsun'' yanıtını verdi.

Başbakan'ın rahatsızlığı nedeniyle AK Parti grup toplantısının iptal edildiğinin hatırlatılması üzerine Bahçeli, ''Büyük geçmiş olsun'' dedi.


MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ GRUP TOPLANTISI

MHP lideri Devlet Bahçeli Kandil görüşmesinde çekilen o fotoğraflarla Başbakan Erdoğan'ı sert bir biçimde eleştirdi. (DEVAMINI OKU)


devlet-bahçeli-mhp-grup-toplantisinda-konuştu.jpg