BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

O polis memuru iyileşti!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyuna yapılan taşlı saldırıda yaralanan polis memuru Servet Erkan iyileşti ve teşekkür ziyaretlerinde bulundu

Abone ol

Beraberinde Başbakanlık Koruma Daire Başkanlığından polis memurları ile Rize İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice'yi makamında ziyaret eden Servet Erkan, kendisine yaralandığı dönem ve sonrasında gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Emniyet Müdürü Yenice, Erkan'ın vefalı bir davranış göstererek teşekkür ziyaretleri yaptığını belirterek, ''Ziyaretinden dolayı şahsım ve teşkilatım ardına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatında da başarı diliyorum'' dedi.

Erkan ise Rize'ye yaralandığı sırada kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etmek amacıyla geldiğini, herkese teşekkür ettiğini söyledi. Erkan ve beraberindekiler daha sonra Yenice'ye Başbakanlık Koruma Daire Başkanlığının plaketini verdi. Yenice, bu sırada, olayın olduğu dönemde kendisinin Rize'de görev yapmadığını dile getirerek, ''Ancak devlette devamlılık vardır. Plaketi teşkilatım adına alıyorum'' diye konuştu.

HASTANEYE GİTTİ

Servet Erkan ve beraberindekiler, Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Türüt'ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretin bir vefa örneği olduğunu ifade eden Türüt, ''Servet Erkan, yaklaşık 6 ay önce çok ciddi sağlık durumu ile hastanemize gelmişti. Yaklaşık 16 gün hastanemizde tedavi gördü. Çok şükür şimdi sağlık durumu iyi olarak karşımızda'' diye konuştu.

Erkan ve beraberindekiler, daha sonra Türüt'e de Başbakanlık Koruma Daire Başkanlığı'nın plaketini verdiler.

NE OLMUŞTU?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Artvin'in Hopa ilçesinde 31 Mayıs'ta yaptığı mitingin ardından konvoyuna yapılan taşlı saldırı sırasında koruma polis memurlarından Servet Erkan yaralanmış, Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Erkan, Rize'deki tedavisinin ardından Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti.