BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,79
ALTIN 2.401,93
HABER /  DÜNYA

O pansiyon bu hale gelmiş

Yozgat’ta Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 120 öğrencili lise pansiyonunda gece meydana gelen şiddetli patlamanın verdiği hasar, gün ağarınca ...

Abone ol

Yozgat’ta Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 120 öğrencili lise pansiyonunda gece meydana gelen şiddetli patlamanın verdiği hasar, gün ağarınca ortaya çıktı.
Gece saat 03.00 sıralarında Yozgat Lisesi Pansiyonu’nda meydana gelen şiddetli patlamada bina büyük hasar gördü. Bina çevresindeki apartmanlarda oturan vatandaşlar, gece çok şiddetli bir patlama meydana geldiğini gördüklerini ve polise haber verdiklerini söyledi. Pansiyonda kalan öğrenciler ise uykudan patlama sesiyle uyandıklarını, camların ve fayansların kırıldığını, daha sonra da binayı boşalttıklarını ifade etti.
Yozgat Milli Eğitim Müdür Vekili Danyal Kocabeyoğlu, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hacı Ömer Kartal ve Yozgat Lisesi Müdür Vekili Süleyman Gözübüyük, pansiyon binasında incelemelerde bulundu. Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, pansiyonda meydana gelen patlamanın şiddetli olmasına rağmen öğrencilerden yaralanan kimsenin olmadığını belirtti. Binada oluşan hasarın Milli Eğitim Müdürlüğüne ait acil onarım ekibi tarafından kısa sürede giderileceği, pansiyonda kalan öğrencilerin de geçici olarak başka pansiyon ve yurtlara yerleştirileceği ifade edildi.
(İHA)