BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

O manşeti atan İsviçreli gazetecinin yanındaki bakın kim çıktı!

İSVİÇRE'de yayın yapan Blick Gazetesi Türkçe bir manşet atarak 'Hayır' cephesine destek vermişti. O manşeti atan Blick gazetesi yöneticisi Christian Dorer ile FETÖ’nün İsviçre İmamı Cebrail Tertemiz bir etkinlikte aynı karede görüntülendi.

Abone ol

HOLLANDA'dan sonra FETÖ'nün bir kirli ittifakı daha gözler önüne serildi. İsviçre'de yayın yapan Blick Gazetesi geçtiğimiz günlerde Türkçe bir manşet atarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret etmiş ve 'Hayır' cephesine destek vermişti. O manşeti atan Blick gazetesi yöneticisi Christian Dorer ile FETÖ'nün İsviçre İmamı Cebrail Tertemiz bir etkinlikte aynı karede görüntülendi.

İSVİÇRE İMAMI İLE BLİCK YÖNETİCİSİ AYNI KAREDE!

Toplantıya bugün İsviçre'deki Türkiye vatandaşlarını 16 Nisan referandumunda 'HAYIR' oyu vermeye çağırıp aksi takdirde İsviçre'yi terk etmekle tehdit eden BLICK gazetesinin şef redaktörü Christian Dorer ve FETÖ'nün İsviçre İmamı Cebrail Tertemiz katıldı.

Türkiye düşmanlığı tescilli olan Blick Gazetesi, okurlarının karşısına bugün "Erdoğan'ın diktatörlüğüne Hayır oyu kullanın. İsviçrede yaşayan bütün Türkleri 16 Nisanda HAYIR oyu kullanmaya davet ediyoruz" manşetiyle çıkmıştı.

EKREM DUMANLI AVRUPA'YA GELDİ

Avrupa'nın her bölgesinde FETÖ'nün kirli ittifakları gözler önüne serilirken Fetullahçı örgütün medya imamı Ekrem Dumanlı'nın Brüksel'e geldiği öğrenildi. ABD'den Brüksel'e gelen Dumanlı, Türkiye Cumhuriyeti Bakanlarının Avrupa'ya alınmaması konusunda gazetecilerle ihanet toplantıları yaptığı belirtiliyor.