BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

O kasetle ilgili bir skandal iddia daha!

MHP'li iki genel başkan yardımcısının skandal görüntülerine bir skandal daha eklendi! MHP içten içe karışmaya başladı...

Abone ol

MHP'li iki genel başkan yardımcısının skandal görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. Kaset skandalının ardından MHP'de kıyamet koptu. Sonrasında ise o kaset, iki genel başkanı da yerinden etti. Muhafazakar MHP tabanını şoke eden skandal kasetle ilgili bir iddia daha atıldı ortaya...

Yeni Akit yazarı Yener Dönmez'in iddiası, en az o görüntüler kadar gündem oluşturacak. Dönmez, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin görüntüleri bildiği halde, Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu'nu milletvekilliğine aday gösterdiğini iddia etti.

 MHP'DEN YENİ AÇIKLAMA
MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, kaset olayının ardından istifa eden Adana ve Kırşehir 1. sıra milletvekili adaylarının yerine yeni isimlerin YSK'ya bildirilmeyeceğini söyledi. Detaylı bilgi için TIKLAYIN!..

Yazar Dönmez, MHP'nin Mansur Yavaş'ı neden aday göstermediğini de sorguladı köşe yazısında. Yavaş'ın muhafazakar ülkücü olduğu için dışlandığını belirten Dönmez, MHP'yi bu sözlerle eleştirdi;

İşte Yener Dönmez'in gündemi şok edecek iddiası;

"MHP'nin Aileden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım...
Emekli Albay eşi ve iki çocuk annesi Betül...

İktidar hedefi olan milliyetçi bir partinin genel başkan yardımcılığı konumunda olan Recai Yıldırım, Betül isimli kadına "tesettüre gir" diyor.

RECAİ BEY'İN TESETTÜR FANTEZİSİ

Bu bir dine çağrı değil. Gayri meşru ilişki içinde olduğu evli kadınla gerçekleştirmek istediği cinsel sapkınlık içeren fantezisini tesettür gibi kutsal bir değerle yapmak için söylüyor bunu...

İnternete düşen rezalet konuşmaları ve görüntüleri izlemişsinizdir.

Yıldırım'la beraber, diğer MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu ve partinin Genel Muhasibi Ümit Şafak'ın evli kadınlar, Rus kızlarla iğrenç görüntüleri...

"SAĞ SEÇMEN YUVARLAKTIR"

Parti meselelerini, CHP'yle koalisyon istediklerini, sağ seçmene hakaretlerini, dinle dalga geçtiği konuşmalarını Türkiye'nin en köklü partilerinden birinin genel başkan yardımcısı, gayri meşru ilişkiler içinde olduğu kadınlarla ele alıyor.

Sonra da bakmak bile istemediğimiz ahlaksızlıkları yapıyorlar hep beraber.

"MHP ADIM ADIM DİNDEN STERİLİZE EDİLİYOR"

MHP'nin adım adım dinden sterilize edilmiş bir parti haline getirildiği hep söyleniyor.
Merhum Türkeş'ten sonra MHP yönetimi CHP'lileştirildi.

Şu anki MHP yöneticilerinin CHP yöneticileriyle yaşam biçimleri arasında hiçbir fark kalmadı. Bu nedenle de koalisyonu düşünebiliyorlar.

Artık internet ortamına düşecek kadar ahlaksızlık boyutuna geldi iş.

BAHÇELİ'NİN HABERİ VAR

Ve maalesef öğreniyoruz ki MHP Yönetimi'nin bütün bunlardan haberi var.
Daha önce de MHP Ankara Milletvekili Bekir Aksoy'un benzer ahlaksızlık görüntüleri düşmüştü internete.

Bahçeli bu görüntüler üzerine hiçbir yaptırım uygulamadı Bekir Aksoy'a... Oysa milliyetçi bir partinin lideri, milliyetçisi olduğu halkın yani Türk milletinin değerlerini, değerler hiyerarşisinin en tepesine koymalıydı.

Türk milletinin değerleri, Bekir Aksoy'u o görüntülerden sonra partiden ihraç etmekti. Ama Aksoy korunurken; muhafazakar ülkücüler dediğimiz isimler tek tek tasfiye edildi partiden.

MANSUR YAVAŞ MUHAFAZAKAR ÜLKÜCÜ OLDUĞU İÇİN Mİ ADAY YAPILMADI?

MHP'nin son dönemdeki en popüler ismi olmasına rağmen Mansur Yavaş, 12 Haziran'da yapılacak seçimlerde aday bile yapılmadı.

Çünkü o muhafazakar değerler taşıyor ve Ergenekon'dan isimlerin aday olmasına karşı çıkıyordu.

Yavaş aday yapılmazken, ahlaksız görüntüleri ortaya çıkan genel başkan yardımcıları 1. sıra aday yapıldı.