BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.443,87
HABER /  GÜNCEL

O hiç yaşamadı ki...

Bu hikâyeyi herkes okumalı, ama mutlaka bu saldırıyı yapan PKK’lılar... Anlasınlar ki ne kadar körler!..

Abone ol

Teneke bir ev, çaresiz eş, iki çocuk, sakat kardeş, anne ve babayla çöp atıklarını satarak karın tokluğuna bir hayat... İşte 20 yaşındaki Foça şehidi Özkan Ateşli'nin ardında bıraktığı dram...

CEMEVİ VE CAMİDE TÖREN...

Şehit er Özkan Ateşli için önce Haramidere Cemevi'nde tören düzenlendi. Ardından şehidin cenazesi Ataköy 5.
Kısım Çamii'ne götürüldü. AB Bakanı Egemen Bağış, sivil ve askeri yetkililerin de katıldığı cenaze namazının ardından Büyükçekmece Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Şehit er Özkan Ateşli, 6 kişilik ailesiyle gökdelenlerin dibindeki bu teneke evde yaşıyordu. Çevreyi Türk bayrakları ile donatan mahalleli PKK'ya lanet yağdırdı.

İKİ OĞLUNA ELBİSE ALACAKTI
Foça şehidi er Özkan Ateşli'nin bayrağa sarılı tabutu 'helallik için' İstanbul Esenyurt'taki baba ocağına getirildiğinde karşılaşılan yoksulluk yürek burktu.
Özkan askere gidince, yaşlı babası onun gibi çöp satarak ailenin geçimini üstlenmişti. Oğullarına güç bela biriktirdikleri 50 lirayı harçlık olarak göndermişler, o ise 'Gelince çocuklara elbise alırım' diyerek harcamamıştı.

BAYRAM İZNİNE GELEMEDİ

Özkan bayram iznine gelecekti, kısmet olmadı. Hain teröristlerin bombasıyla şehit düştü. Eve tabutu geldi. Haramidere Cemevi ve Ataköy Camii'nde gözyaşı sel oldu aktı. Özkan Ateşli'nin yoksulluk içindeki hayatı 20'sinde bitti. Geride iki yetim ve 16 yaşında gözü yaşlı bir eş ile hıçkırıklara boğulan gözleri dalıp dalıp giden bir anne bıraktı.