BIST 9.002
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,84
HABER /  GÜNCEL

O gün Suudi konsolosluğunda çalışan Türklere izin verilmiş!

SUUDİ Arabistan Başkonsolosluğu’nda gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın girdiği 2 Ekim’de olağan dışı hareketlilik yaşandığı öne sürüldü.

Abone ol

SUUDİ Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ortadan kaybolmasıyla ilgili sır perdesi hala aralanamadı. Kaşıkçı'nın öldürüldüğü iddiaları her geçen gün biraz daha ağırlık kazanırken, olayın yaşandığı gün konsoloslukta hiç de alışık olunmayan şeyler yaşanmış!

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ortadan kaybolmasıyla ilgili en güçlü senaryoya göre muhalif gazeteci konsoloslukta öldürüldü. İstihbarat ve polis, bu konudaki çalışmalarını detaylandırırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Macaristan ziyaretinde bir kez daha konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

TÜRK PERSONELE İZİN VERİLMİŞ

Ankara kulislerinde dolaşan iddialara göre Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın konsolosluk binasına gittiği 2 Ekim günü, binada çalışan 28 Türk vatandaşına diplomat toplantısı olduğu gerekçesiyle izin verildiği belirtildi.

4 Ekim'de ise başkonsolosluk çalışanlarının üzerine ses ve görüntü kaydeden kameralar takıldı. Öte yandan, başkonsolosluk binası içerisinde yer alan birkaç kapının kilidinin de geçtiğimiz hafta değiştirildiği öne sürüldü.

Cemal Kaşıkçı için 150 kamera inceleniyor! 7 şüpheli tespit edildi

Cemal Kaşıkçı'yla ilgili flaş gelişme! Meğer o uçak...