BIST 9.627
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.496,03
HABER /  GÜNCEL

Numan Kurtulmuş taburcu edildi

Anjiyo olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş, hastaneden taburcu edildi.

Abone ol

Atatürk Hastanesi’nde anjiyo olan Numan Kurtulmuş, 2 gün süren tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi. Hastane çıkışında doktoruyla birlikte basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Kurtulmuş, sağlık durumunun çok iyi olduğunu ifade etti.

İLK DEFA HASTANEYE GİRİYORUM

Taburcu olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Hayatımız boyunca hep koşturduk. İlk defa hayatımda hastaneden içeri giriyorum. Böylece bir şey öğrenmiş olduk. Kendimize de vakit ayırmamız gerektiğini görmüş olduk” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, su kaybına bağlı hipotansiyon nedeniyle kaldırıldığı Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi sürecinin ardından taburcu edildi.

Numan Kurtulmuş, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2 gün süren tedavi sonrası taburcu edilmesinin ardından hastane çıkışında basın açıklaması yaptı. 2 gündür detaylı bir şekilde ilgilenen başhekim, hastane yöneticisi, rektör ve sağlık ekiplerine teşekkür eden Kurtulmuş şunları söyledi:

“Hayatımız boyuncu hep koşturduk. İlk defa hayatımda hastaneden içeri giriyorum. Böylece bir şey öğrenmiş olduk. Kendimize de vakit ayırmamız gerektiğini görmüş olduk. Çok güzel bir şekilde 2 günlük tedavi ve dinlenmeden sonra hastaneden çıkıyorum. Birkaç gün de evde dinlendikten sonra normal programlarımıza başlayacağız”.