BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Norveç canavarının Türkiye haritası

Norveç canavarı Behring Breivik hayalindeki Türkiye haritası ortaya çıktı.

Abone ol

Anders Behring Breivik, internette yayınlanan 1516 sayfalık savaş manifestosunda, Avrupa Müslümanlardan ‘temizlendikten’ sonra Türkiye ve çevresindeki siyasi sınırların nasıl belirlenmesini istediğini özetle şöyle anlatıyor:

MÜSLÜMAN ARNAVUTLAR İÇ ANADOLU'YA

Sırbistan’daki bütün Müslümanlar, Arnavutluk üzerinen Avrupa dışına çıkarılacak. Bosna-Hersek; Sırbistan ve Hırvatistan’a dağıtılacak, Boşnaklar sürülecek. Arnavutluk; Yunanistan, Karadağ ve Hıristiyan Arnavutluk arasında bölüştürülecek. Müslüman Arnavutlar, İç Anadolu’ya gönderilecek.

Kuzey Kıbrıs’taki bütün Müslümanların İç Anadolu’ya gönderilmesiyle, ada Hıristiyan-Rum kimliği altında birleşecek. Batı Anadolu, Marmara, Doğu Trakya ve Batı Karadeniz Yunanistan’a katılacak. 

Doğu Anadolu’daki Müslümanlar İç Anadolu’ya gönderilerek Ermenistan genişleyecek.
Hıristiyan Lübnan, Maruni ve Asuri (Süryani) devletleri kurulacak. Mısır’da ise Kıpti Hıristiyanlar egemen olacak.
İsrail’in Filistinlileri kovmasına yardım edilecek. Kudüs’te Hıristiyan-Yahudi yönetimi kurulacak. Mescid-i Aksa yerine ‘Süleyman’ın Tapınağı’ kurulacak.
İran’ın kuzeyinde bir Zerdüşt devleti kurulacak.

İKİ HÜCRE DAHA BULUNUYOR İDDİASI

Norveç’in başkenti Oslo’da geçen hafta cuma günü gerçekleştirilen iki saldırının sorumlusu Anders Behring Breivik, dün Oslo Mahkemesi’nde yeni bir iddia ortaya attı. Norveç’i ve dünyayı şoke eden bombalı ve silahlı eylemlerde onlarca kişiyi öldürdüğünü kabul eden hre.jpgBreivik, suçlu olduğunu ise reddetti. Basına ve halka kapalı yapılan 35 dakikalık duruşmanın ardından mahkeme yetkililerinin ve yargıç Kim Heger’in verdiği bilgiye göre Breivik ayrıca örgütünde iki hücre daha bulunduğunu iddia etti ve Savcı Christian Hatlo’nun aktardığına göre, ‘hayatının tümünü hapiste geçirmeye hazır olduğunu söyledi. 

AVRUPA'YI İSLAM'IN İSTİLASINDAN KORUMAK

Mahkemede yargıç, Breivik’in gözaltı süresini dört haftası hücrede olmak üzere sekiz hafta uzattı. Bu süre boyunca Breivik’in ziyaretçisi olmayacak, kendisine mektup ve gazete verilmeyecek. Norveç ve Batı Avrupa’yı “kültürel marksizm” ve “İslamın istilasından korumak istediğini” söyleyen Breivik, İşçi Partisi’ne yeni gençlerin katılmasını önleyecek kadar ağır bir hasar vermeyi amaçladığına dikkat çekti. Heger’e göre Breivik, İşçi Partisi’ni ülkeye “Müslümanları kitlesel bir şekilde ithal etmekle” de suçladı.