BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,09
ALTIN 2.466,08
HABER /  DÜNYA

Nijeryalı Timsah’tan ’’Beşiktaş’’ yorumu

Bursaspor’un Nijeryalı futbolcusu Taye Taiwo, Beşiktaş’la önemli bir mücadeleye çıkacaklarını belirterek, bu maçta taraftarları mutlu etmek ...

Abone ol

Bursaspor’un Nijeryalı futbolcusu Taye Taiwo, Beşiktaş’la önemli bir mücadeleye çıkacaklarını belirterek, bu maçta taraftarları mutlu etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Taiwo, Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’la önemli bir maça çıkacaklarını ve tesislerde yapılan çalışmaların çok iyi geçtiğini ifade eden Taiwo, Beşiktaş maçının önemine ve teknik direktör Christoph Daum hakkında da değerlendirmelerde bulundu.
Beşiktaş maçının önemine değinen başarılı sol bek, "Beşiktaş’la önemli bir maça çıkacağız. Bunun önemine hocamız da değiniyor. Evimizde oynayacağız. Taraftarımız da burada olacak. Onları mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız. Futbolcunun tek oynadığı maçla performansını değerlendirmek doğru olmaz. Her futbolcu kendi becerisinin üstüne çıkmak için oynar. Beşiktaş maçına 3 puan almak için çıkacağız. En iyi şekilde kendimizi göstereceğiz" diye konuştu.

“BURSASPOR CAMİASI MÜKEMMEL İNSANLARDAN OLUŞUYOR”
Bursaspor camiasının mükemmel insanlardan oluştuğunu ifade eden Taiwo, "Özellikle taraftarı çok iyi. Burada mağlup olsak bile taraftarımız stadyumu dolduruyor ve destek oluyor. Bu bizim için özgüven oluyor. Biz de motive olduktan sora daha iyi oyun çıkarabiliyoruz" açıklamasını yaptı.

“TÜRKİYE’DE DÜDÜK BİTMEDEN MAÇ BİTMİYOR”
Türkiye’de futbolun zor olduğunu dile getiren Taiwo, "Türkiye’de futbol gerçekten zor. Ne kadar iyi hazırlanırsan hazırlan bazen son düdük bitmeden maç bitmiyor. Son dakikaya kadar mücadele oluyor. Hakem bitirene kadar kimin kazandığı belli olmuyor" şeklinde konuştu.

“DAUM SERT VE DİSİPLİNLİ”
Teknik direktör Christoph Daum’un çok disiplinli olduğunu vurgulayan Taye Taiwo, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Daum çok iyi bir teknik direktör. Sert ve disiplinli. Bizi çok iyi motive ediyor. Antrenman ve testlerde zorlanmamız bizi pozitif etkiliyor. Bu çalışmaları yapmamız lazım. İleri de çok daha iyi performans gösterebilmemiz için şart. Bu yüzden tüm antrenmanlar çok zorlu geçiyor. Bu da bizi ekstradan pozitif yönde etkiliyor."

BEŞİKTAŞ’A EKSİK HAZIRLANIYOR
Öte yandan Bursaspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yaklaşık 2 saat süren Daum yönetimindeki antrenmana tedavilerine devam edilen Ozan İpek ve Fernando Belluschi ile Ümit Milli Takım’da bulunan Musa Çağıran, Enes Ünal, U19 Milli Takımı’nda bulunan Batuhan Altıntaş, Ozan Tufan ve Slovakya Milli Takımı’nda bulunan Stanislav Sestak katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Kaptan İbrahim Öztürk ve Şener Özbayraklı ise takımdan ayrı koşu yaptıktan sonra fitness salonunda çalıştılar.

AKŞAM ANTRENMANI İPTAL
Daum, akşam yapılacak olan günün ikinci antrenmanını ise iptal etti. Yeşil-beyazlılar yarını izin yaparak geçirecek.
(İHA)