BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.433,82
HABER /  MEDYA

Nihat Hoca'dan eleştirilere sert cevap!

Nihat Hatipoğlu, ATV'de yaptığı son iftar programında kendisini eleştirenlere sert cevap verdi.

Abone ol

Nihat Hatipoğlu, ATV'de yaptığı son iftar programında kendisini eleştirenlere sert cevap verdi.

Hatipoğlu, canlı olarak yayınlanan programının teşekkür için ayırdığı bölümünde kendisini eleştirenlere değinmeden edemedi. Ünlü ilahiyatçı, son programında konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

Bu Ramazan'da da karalamak isteyenler oldu...

'Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan'da da bizi karalamak isteyen, yalan yanlış haberlerle dedikodu yapanlar oldu. Yazılar, çizdiler. Fakat biz cevap vermedik. Ciddiye almadık.Çünkü ciddiye alınmayı hak etmiyorlar. Biz hesabımızı Allah'a ve halka veririz. Kimseyi onun dışında ciddiye almayız. Bu kadar açık ve net. Fakat bütün bu tezgahların hiç biri tutmamıştır. Elhamdülillah manzara ortada. Bütün bu tezgahların cevabını sizler verdiniz. Size müteşekkirim. Hepinize, bütün Türkiye'ye...Hepsini Allah'a havale ediyoruz. Hesabını Allah görecektir.

Peygamberin hizmetkarı olmayı bütün makamlardan daha üstün sayıyorum

Allah hepinize her daim yar ve yardımcı olsun. Bizi Kuranın ve Hz. Peygamber'in yolundan ayırmasın. Biz Peygamber'in kapısının eşiğinde beklemeyi üzerine basarak söylüyorum, Peygamber'in kapısının eşiğinde onun bir hizmetkarı olarak beklemeyi dünyadaki bütün makamlardan daha üstün sayıyorum. Bu kadar açık ve net!'