BIST 10.056
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.434,35
HABER /  GÜNCEL

Nihat Doğan Özgecan için ağlayarak özür diledi

Özgecan cinayetinden sonra attığı tweetle ortalığı karıştıran Nihat Doğan cephesinde sular bir türlü durulmuyor. Nihat Doğan canlı yayına bağlandı fakat bir türlü özür dileyemedi.

Abone ol

Mersin'de hunharca katledilen Özgecan Aslan cinayetinden sonra attığı tweetle ortalığı karıştıran Nihat Doğan cephesinde sular bir türlü durulmuyor. Nihat Doğan Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programına telefonla bağlandı fakat stüdyodakilerin tepkilerinden bir türlü araya girip özür dileyemedi.

Nihat Doğan, 'Sizde mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafınsan tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksınız.' deyince ortalık karıştı. Ünlü türkücü sosyal medya da çok sert bir dille eleştirildi. Nihat Doğan Survivior All Star kadrosunda olmaya devam ederse, yarışmanın izlenmeyeceği konusunda herkes fikir birliği yaptı.

Nihat Doğan için çığ gibi büyüyen boykota Survivior Merve Oflaz' da katıldı. Merve Oflaz sosyal medya hesabından Nihat Doğan'ı çok sert bir dille eleştirdi. Merve Oflaz, 'Yazıp yazıp silmeyeceksin adamsan o yazdığın kalacak o sayfada! Ama şöyle de bir gerçek var adam değilsin ki..!'

Survivor All Star'ın bir başka yarışmacısı Serenay Aktaş'ın fan grubu ile Nihat Doğan için başlatılan boykota destek verip, 'Yeterince acı yaşadık ve şimdi bu iğrençliği savunan bir adamı bir saniye dahi görmek istemiyoruz Acun Bey!' diye açıklama yaptı.

Dün twitter da Nihat Doğan'a atılan tweetler:

ekran-resmi-2015-02-15-12.29.57.png

ekran-resmi-2015-02-15-12.29.08.png

ekran-resmi-2015-02-15-12.29.31.png

Ciddi anlamda büyük tepkiler alan ve iyice köşeye sıkışan türkücü Nihat Doğan dün akşam Beyaz TV 'de yayınlanan Beyaz Futbol programına canlı telefonla bağlandı.

Doğan, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına telefonla katılan Doğan, neye uğradığını şaşırdı.

Ertem Şener, "Sana iyi geceler demek isterdim ancak içimden gelmiyor. Sana yakışmadı, yakıştıramadım." derken, Ahmet Çakar ise "Ya bırak makarayı, bırak bu işleri Nihat, Türkiye'den özür diliyor musun dilemiyor musun? Neler yazdığın ortada. Özür dile, kapat konuyu." dedi.

"İZİN VERMİYORSUNUZ Kİ..."

Nihat Doğan bu sözlerden sonra "İzin vermiyorsunuz ki kendimi savunayım. Yargısız infaz yapıyorsunuz." dedi ve şu ifadeleri kullandı:

"Ben burada onları yazarken bir kız 'Sen benim mini eteğime nasıl karışırsın' yazdı. Benim mini eteğe falan karıştığım yok. Ülkemizde damacanaya bile tecavüz edilirken mini etek giyerseniz taciz edilmeniz normal."

Bu sözlerden sonra Çakar, "Nihat sen ne hakla 'Siz de mini eteği giyip, soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın' yazabiliyorsun. Özür dile kapat telefonu. Sana ne milletin mini eteğinden. Kars'ta tecavüze uğrayan 10 yaşındaki çocuk da mı mini etek giymişti. Son kez uyarıyorum, özür dile kapat telefonunu" diye bağırdı.

Ardından ağlayarak özür dileyen Doğan , "Benim yazdıklarım Özgecan'a yönelik değildi. Eğer böyle anlaşıldıysa öncelikle stüdyodakilerden sonra da Türkiye halkından özür dilerim." dedi.

Ertem Şener'in , son olarak ciddi bir kaynaktan aldığım bilgiye göre Survivor All Star kadrosundan alınmışşsın kadroda yoksun öyle? sorusuna 'Ertem abi şimdilik öyle bir şey yok, ben Survivor ile var olmadım, Survivorsız yok olmam, ama eğer benim yüzünden sevdiğim abim Acun Abi zor durumda kalacaksa ben zaten o işte olmam kendim çıkarım ' diye yantıladı.

İŞTE DÜN GECE CANLI YAYINDA YAŞANILANLAR


SİZ NE DİYORSUNUZ?
HADIM CEZASI MI UYGULANSIN? YOKSA İDAM CEZASI GERİ Mİ GETİRİLSİN?
BU KONUYU KAMUOYU TARTIŞMASINA AÇIYORUZ. 
TWITTERDAKİ HAGTAG BAŞLIĞI : #hadımmıidammı
YORUMLARINIZLA TARTIŞMAYA KATILIN