BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.443,60
HABER /  MAGAZİN

Nihal gönlünü kime kaptırdı?

Havlarım ama ısırmam diyen sivri dilli şarkıcı kim? Taksim'de 'Hadise' çıktı. Fotoğrafları çekildiği için gerilen çift kim?

Abone ol

Bir radyoya konuk olan Hande Yener program öncesi yine çarpıcı açıklamalar yaptı. Yener'in "pop müzikte lavabo tıkandı" polemiğine değinildi.

Ünlü şarkıcı "Evet, lavabo açıcı benim. Kendi değişimimle bu süreci çok önce atlattım ve yeni albümüm çok beğenildi. Taşlar yerine oturdu" dedi. Muhabirlerin, "Çok tehlikeli açıklamalar yapıyorsunuz" sözüne aldırış etmeyen Yener, "Havlarım ama ısırmam" diye konuştu.

DİKKAT KÖPEK VAR!

Boynuna "Dikkat Köpek Var!" yazılı tabela asıp gezebileceğini de söyleyen ünlü şarkıcı, bu cümlenin yeni albümünün ismi olabileceğini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde "Eurovison'a Rimi Rimi Ley de gitti" diyerek yeni bir tartışma başlatan Yener'e Gülseren'in eleştirisi hatırlatıldı. Sivri dilli popçu, "Lafım şahsa yönelik değildi. Yapılan müziğin yeteri kadar önemsenmediğini anlatmaya çalıştım" açıklamasını yaptı.

SEZEN AKSU'YA İLGİNÇ BABA DUASI

[PAGE]

Minik serçeye ilginç baba duası...Krizi fırsata çevirip, ayda 130 beste yapan ünlü şarkıcı Sezen Aksu'ya babası dua etti.Dünyayı saran ekonomik kriz Minik Serçe Sezen Aksu'yu daha üretken hale getirdi. Almanya'da hayranlarıyla buluşan Aksu, "Sabahtan akşama kadar şarkı yazıyorum. 1 ay içinde tam 130 beste yaptım" diye konuştu.

Aksu şunları söyledi: "Bunu duyan babam 'kızım Allah güç, kuvvet, akıl, fikir versin' dedi." "Kriz beni bir teğet geçti ki ben anlamadım. Bu teğet beni teğelledi" diyen Aksu, kriz nedeniyle gece gündüz çalıştığını dile getirdi. Öte yandan sanatçının aylardır hazırlıklarını sürdürdüğü 30 şarkılık yeni albümünün tamamlandığı ve yakında çıkacağı öğrenildi. Aksu, 8-9 Mayıs tarihlerinde Bostancı Gösteri Merkezi'nde vereceği konserlerde ilk kez bu şarkıları okuyacak.

MÜJDE AR KİMİN GÖĞÜSLERİYLE UĞRAŞTI

[PAGE]

  

“Haydi Gel Bizimle Ol” programının canlı yayınına, Anayasa Mahkemesi önündeki heykel ile Aysun Kayacı arasında kurulan benzerlik damgasını vurdu.

Müjde Ar, heykelin göğüslerinin kendisine Kayacı’nınkileri hatırlattığını söyledi.

DOĞUM SONRASI İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

[PAGE]

Ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay'ın eşi Demet Kutluay, doğum sonrası ilk kez objektiflere takıldı.

FOTOĞRAFLARI ÇEKİLDİĞİ İÇİN GERİLEN ÜNLÜ ÇİFT KİM?

[PAGE]

Meltem Cumbul ve Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir'de objektiflere yakalandı.

Fotoğraflarının çekildiğinin farkına varan sevgililer, muhabirlere sert tepki gösterdi.

PSİKOPAT ROLLLERDE OYNAMAK İSTEYEN GÜZEL KİM?

[PAGE]

  

Ünlü oyuncu Vildan Atasever artık zorlu rollerde oynamak istediğini söyledi. Bugün'ün haberine göre, Atasever konuyla ilgili şöyle konuştu:

"Artık altından nasıl kalkarım diyeceğim ve bana bir şeyler katacak rollerde oynamak istiyorum. En çok da iç dünyası hastalıklı birini oynamayı hayal ediyorum. Bir ruh hastası, psikopat olabilir. Canlandıracağım rol beni zorlasın istiyorum!”

KEPENKLERİN ARKASINDAN HANGİ ÜNLÜYÜ İZLEDİLER?

[PAGE]

  

Eurovision temsilcimiz'in düzenlediğin basın toplantısında 'Hadise' çıktı.Eurovision temsilcimiz Hadise önceki akşam Taksim’de bir mağazada basın toplantısı düzenledi.

Toplantıya bir saat gecikmeli katılan Hadise tepki topladı. Ünlü şarkıcıyı görmek için yüzlerce vatandaş mağaza önünde kuyruklar oluşturdu.

Düm Tek Tek'in bestecisi Sinan Akçil ve futbolcu Ersen Martin ile adı aşk dedikodularına karışan Hadise, "Beni hiç tanımadığım isimlerle yazdınız. Bir yerde çekerseniz de hayır sevgilim değil demem" dedi. İki gün sonra Moskova'ya gideceğini söyleyen güzel şarkıcı "Artık her şey hazır. Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim" diye konuştu.

AŞK-I MEMNU'NUN NİHAL'İ KİME GÖNLÜNÜ KAPTIRDI?

[PAGE]


Dizilerin en güzel isimlerinden Aşk-ı Memnu'nun Nihal'i Hazal Kaya'nın “Melekler Korusun” dizisinde oynayan Alper Saldıran'la aşk yaşadığı ortaya çıktı.

FAHRİYE EVCEN KİMİ SUSTURMAK İÇİN DAVA AÇTI? 

[PAGE]

  

Evcen, kendisi hakkında sürekli, "Onu ben keşfettim" diye konuşan Aydoğan'ı susturmak için avukatına talimat verdi.

Fahriye Evcen, 5 yıl önce kendisini keşfedip bir yıldız olmasının yolunu açan Oya Aydoğan'a savaş açtı. Aydoğan'ın, “Ben onu görmeseydim fabrika işçisi olacaktı” sözlerine çok kızan Evcen, ünlü sanatçının kendisi hakkında daha fazla konuşmaması için avukatına mahkemeye başvurması talimatını verdi.

KAFAM ÇOK GÜZEL KONUŞMAYACAĞIM

[PAGE]

Ebru Şam'ın Türkiye Güzeli seçildiği Miss Turkey'de sahneye çıkan Hüsnü Şenlendirici, seyircileri mest etti.

Yarışmadan sonra gazetecilere “Kafam çok güzel, konuşmayacağım” diyen Şenlendirici, eski aşkı Deniz Seki'yi cezaevinde ziyarete gittiğini ama izin alamadığını söyledi.