BIST 9.963
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.435,95
HABER /  DÜNYA

Necip: Gökhan benim kardeşimdir

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Beşiktaş’ın kendi evinde oynadığı Elazığspor maçının ardından Gökhan Töre ile tartışan Necip Uysal, ya...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Beşiktaş’ın kendi evinde oynadığı Elazığspor maçının ardından Gökhan Töre ile tartışan Necip Uysal, yaşanan olayların büyütülmemesi gerektiğini söyledi.
BJK TV’ye açıklamada bulunan Beşiktaş futbolcusu Necip Uysal, son haftalarda galibiyet alamadıklarını belirterek, "Elazığspor maçı bizim için bir çıkış maçıydı. Çok önemli bir maçtı. Kazanmamız gerekiyordu. Sahada herkes mücadele etti ve maçı kazandık. Kadroda eksik olması bizim için fark etmiyor. Beşiktaş büyük bir camia. Eksiklerin yerine oynayanlar da çıkıp sahada elinden geleni yapıyor. Güzel bir galibiyet aldık” dedi.

“GÖKHAN BENİM KARDEŞİMDİR”
Elazığspor maçı ardından Gökhan Töre ile aralarında yaşanan tartışmanın sorulması üzerine Necip Uysal, "Büyütülecek bir şey yok. Gökhan sevdiğim bir kardeşim. O da beni sever. Maç çok stresli olduğu için, karşılaşmanın sıcaklığıyla böyle şeyler olabiliyor. Ama aramızda bir küslük yok. O benim kardeşimdir" şeklinde cevap verdi.

“İLK YARIYI EN İYİ ŞEKİLDE BİTİRMEK İSTİYORUZ”
İlk yarıyı en iyi şekilde bitirmek istediklerini vurgulayan Necip Uysal, "Elazığspor maçında galip gelip bir seri yakalamak istiyorduk. O nedenle Gençlerbirliği maçında da galip gelmek istiyoruz. Bu karşılaşma için hazırlıklarımız sürüyor. Gençlerbirliği’ni iyi bir şekilde analiz ederek, en iyi şekilde sahaya çıkacağız. Elazığspor maçındaki gibi her şeyimizi verip kazanmak istiyoruz" diye konuştu.
(İHA)