BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Necati Ateş'ten haber var

Galatasaray'da Necati Ateş hareketliliği sürüyor. Golcü futbolcu haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Abone ol

Necati Ateş, Radyospor’dan Özgür Sancar’a yaptığı açıklamada, Galatasaray’a dönmek istediğini söyledi.

NECATİ: “GİTMEK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM; ANLAYIŞLA KARŞILADILAR”

Necati, gelişmeleri merakla izlediğini dile getirirken, “Teknik direktörümüz ve yönetimimize de Galatasaray’a gitmek istediğimi söyledim. Beni anlayışla karşıladılar; kolaylık sağlayacaklarını söylediler. Fakat elbette ki, Antalyaspor da kendisi için önemli bir oyuncunun yerini doldurmak isteyecektir. Onların da haklı beklentileri var. Bunlar karşılanırsa transfer olur. Transferim gerçekleşmeyebilir de… Ancak kanaatim, gelişmelerin olumlu olduğu yönünde” dedi.

Antalyaspor, Galatasaray’dan Ali Turan’ı transfer etti; Necati’nin sarı kırmızılı takıma transferi için ise Serdar Özkan’ı talep ediyor.

SERDAR ÖZKAN’IN AVUKATI: “RESMİ TEKLİF ALMADIK”

Serdar’ın avukatı Serkan Kartal, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaptığı açıklamada “Serdar Özkan, hâla Galatasaray’ın sözleşmeli futbolcusu ve şu an itibariyle takımıyla Antalya kampında yer alıyor. Kendisiyle ilgili bir takım transfer söylentilerini duymaktayız, ama şu ana kadar gerek Serdar’a gerekse bize herhangi bir resmi teklif yok. Antalyaspor’a takas konusunu basından takip ediyoruz” dedi.

SERDAR KALMAK İSTİYOR

Kendileri dışında bir takım gelişmeler olduğunu belirten; ancak kendilerine gelmiş resmi bir teklifin bulunmadığını yineleyen Kartal, “Duyumlar alıyoruz. Birkaç kulübün Galatasaray’ı aradığını duyduk; bize de iletildi: ama biz bir görüşme yapmadık” şeklinde konuştu.

Serkan Kartal, Serdar’ın Galatasaray’da kalmaktan yana olduğunu dile getirdi.

Arda Turan’la çocukluk arkadaşı olan Serdar Özkan’ın takımda mutlu olduğu ve ikinci yarıda çıkış yakalamayı arzu ettiğini için ayrılmayı düşünmediği öğrenildi.