BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

NBA’DA PLAYOFF HEYECANI DEVAM EDİYOR

NBA’da normal sezonun bitmesinin ardından başlayan playoff serisinin ilk maçında Denver Nuggets, Golden State’i 97-95 mağlup etmeyi başardı...

Abone ol

NBA’da normal sezonun bitmesinin ardından başlayan playoff serisinin ilk maçında Denver Nuggets, Golden State’i 97-95 mağlup etmeyi başardı. Denver Nuggets, 37 yaşındaki oyuncusu Andre Miller’ın olağanüstü performansıyla eşleşmeyi 1-0’a getirdi.
Denver Nuggets, bir hayli zorlandığı Batı playoff turu ilk maçında Golden State’i yıldız oyuncusu Andre Miller’la geçti.Yıldız oyuncunun harika performansını 28 sayı ve 5 asist ile taçlandırdı.
Gecenin bir diğer önemli karşılaşması ise Brooklyn Nets ile Chicago Bulls arasında oynandı. Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Brooklyn Nets takımı, playoff serisinin ilk maçında Chicago Bulls’u çok rahat bir oyunla 106-89 mağlup etti ve eşleşmeyi 1-0’a getirdi.
Maçın ilk dakikasından itibaren oyunun kontrolünü eline geçiren Brooklyn Nets, karşılaşma boyunca rakibi Chicago Bulls’un bir an olsun aradaki farkın kapanmasına izin vermeyerek ezici bir galibiyet aldı.
Uzun bir aradan sonra ilk playoff maçını oynayan Deron Williams, 22 sayı ve 7 asistle Nets takımının en etkili ismi olurken Brook Lopez ise 21 sayı - 5 ribaundla mücadele etti.
Brooklyn Nets - Chicago Bulls serisinde ikinci karşılaşma Pazartesi gecesi yine Brooklyn’de oynanacak.
(İHA)