BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

NBA yıldızı İstanbul’a geliyor

4-5 Ekim tarihlerin de İstanbul’da düzenlenecek ’FIBA 3x3 Dünya Turu Finali’nin sürpriz konuğu NBA yıldızı Kevin Durant olacak. <br/>İlki 20...

Abone ol

4-5 Ekim tarihlerin de İstanbul’da düzenlenecek ’FIBA 3x3 Dünya Turu Finali’nin sürpriz konuğu NBA yıldızı Kevin Durant olacak.
İlki 2012 yılında düzenlenen FIBA 3x3 Dünya Turu organizasyonun bu yıl ki şampiyonu, 4-5 Ekim tarihlerinde Beşiktaş İskele Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan finalde belli olacak. Dünya çapındaki 60 eleme turunun ardından; Tokyo, San Juan, Prag, Lozan ve Rio’da organize edilen beş Masters serisinde final bileti alan 10 takım ve finale wild card ile katılmaya hak kazanan Türkiye’den iki takım, dünyanın en iyisi olabilmek için mücadele edecek.
4 Ekim Cuma günü saat 14.00’da takımların tanıtımıyla başlayacak etkinliğe, eleme grubu karşılaşmalarının ardından, saat 18.30’da Kevin Durant‘in katılımı gerçekleşecek. İstanbullu basketbol severler, 30 dakika süresince etkinliğe dahil olacak ve yıldız oyuncuyu yakından görme şansını bulacak. FIBA 3x3 Dünya Turu Finali heyecanı 5 Ekim sabahında devam edecek. Çeyrek final, yarı final ve final karşılaşmalarının yanı sıra; çeşitli DJ performansları, Samsung 3 Sayı Yarışması ve TBF Smaç Yarışması ile sürecek organizasyon, saat 15.00’te şampiyonluk kupasının sahibini bulmasıyla sona erecek.
FIBA 3x3 Dünya Turu Finali’nde mücadele edecek takımlar şu şekilde:
"Bucharest (Romanya), Novi Sad (Sırbistan), Brezovica (Slovenya), Kranj (Slovenya), Caracas (Venezuela), Nagoya (Japonya), Jakarta (Endonezya), Neuquen (Arjantin), Saskatoon (Kanada), NY Staten (ABD), Bosphorus (Türkiye), Caddebostan (Türkiye)."