BIST 10.899
DOLAR 32,22
EURO 34,98
ALTIN 2.448,13
HABER /  GÜNCEL

Nasıl bir Pendik istiyorsun

“Haydi anlat! Nasıl bir Pendik hayal ediyorsun?” dendi. 52 bin mektup geldi.

Abone ol

Pendik Belediyesi’nin Pendik Kaymakamlığı ile işbirliği halinde ortaöğrenim öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği “Haydi anlat! Nasıl bir Pendik hayal ediyorsun?” kampanyası kapsamında 42 bin mektup gelince Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya, şok oldu. Mektupları incelemek için 15 kişilik ekip oluşturuldu.

Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya, yaptığı açıklamada, başlattıkları kampanya kapsamında 42 bin mektup gelmesine çok şaşırdığını kaydederek, şunları belirtti:

“(Haydi anlat! Nasıl bir Pendik hayal ediyorsun?) kampanyası kapsamında mektuplar bekliyorduk ama gelen mektup sayısı beklediğimizin üzerinde oldu. Bu, kente sahip çıkmanın ifadesidir. Çok mutlu oldum tabii. Öğrencilerin yoğun ilgisi memnuniyet verici. 15 kişilik bir ekip oluşturduk. Mektuplar tek tek okunuyor, notlar tutuluyor, hepsine tek tek cevap verilecek.”

Erol Kaya, düzenledikleri kampanyayla mektup alınmasının hem öğrenciler için eğitici olduğunu hem de kendileri için kent yönetiminde öğrencilerin düşüncelerini öğrenme imkanı sunduğunu ifade etti.
Daha güzel bir Pendik için ne gerekiyorsa yapılacağının altını çizen Kaya, mektupların okunma işleminin tamamlanmasının ardından içerikleri ile ilgili olarak ayrıntılı açıklama yapılacağını sözlerine ekledi.