BIST 10.259
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.402,12
HABER /  DÜNYA

Narkoz altında gıdaklayan çocuk

Sünnet olurken doktorun "Tavukları düşün" tavsiyesine uyan çocuğun narkoz etkisi altında gıdaklamaya başladığı görüntüler, sosyal medyada ...

Abone ol

Sünnet olurken doktorun "Tavukları düşün" tavsiyesine uyan çocuğun narkoz etkisi altında gıdaklamaya başladığı görüntüler, sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı.
Narkozdan "Gıt gıt gıdak, yumurtam sıcak, inanmazsan gel de bak" şeklinde sayıklayarak uyanması ile Türkiye’nin gündemine oturan çocuğun, Antalya’nın Demre ilçesinde çiftçi bir ailenin çocuğu olan 8 yaşındaki Hüseyin Karakehya olduğu belirlendi. Demre 80. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Kurumu 2/C sınıfı öğrencisi Hüseyin Karakehya ile ilgili öğretmeni Aysel Yıldırgan, "Taklit yapmayı sever. Arkadaşlarıyla oyun oynamayı sever. Hiperaktiftir. Çok komiktir. Beni ve arkadaşlarını güldürür. Çok çalışkandır" dedi.
Hüseyin’in sünnet olduktan sonra "Beni izlediniz mi?" diye sorduğunu ancak internetteki videoyu yeni izlediğini anlatan öğretmen Yıldırgan, videoyu çok beğendiğini söyledi.

TAVUK BESLİYOR
Evlerinde bilgisayarından bir kez daha kendi videosunu izlediğini ve beğendiğini belirten 8 yaşındaki Hüseyin Karakehya, tavuk beslediğini ve yumurtayı çok sevdiğini söyledi.
(İHA)