BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,69
ALTIN 2.408,36
HABER /  GÜNCEL

Nagihan Karadere kocası Uğur'un ihanet görüntülerine ne dedi?

Nagihan Karadere kocası Uğur Gökçe'nin ihanetiyle yıkıldı. Nagihan'ın eşi Uğur Gökçe (kamuouyunda Uğur Karadere diye biliniyor) çırılçıplak görüntüleri ile skandal yarattı. Nagihan Karadere eşinin ihanetini öğrenince ne dedi?

Abone ol

Survivor Nagihan Karadere kocası Umut Gökçe'nin ihaneti ile zor günler yaşıyor. 2 gündür ağlamaktan bitap hale gelen Nagihan Karadere ihanet görüntülerini ısrarlı bir mesajla öğrendi.

TV8 canlı yayına çıkan Nagihan Karadere yaşananları anlattı. Nagihan Karadere ihanet görüntülerini de bir nevi doğruladı.

nagihan karadere kocası uğur karadere görüntüleriNagihan Karadere'nin eşi Uğur Gökçe bir kadın ile yazışmış ve ilerleyen sanal ilişkide ona çırıpçıplak fotoğraflarını yollamış. İddiaya göre Uğur Gökçe'nin bu ilişki de çıplak videoları da bulunuyor.

Nagihan Karadere kocasının ihanetini 2 gün önce öğrendi. Kendisine ısrarla birinin mesaj attığını belirten Nagihan Karadere o kişiden 'Kocanın çıplak fotoğrafları ve görüntüleri var. 10 bin euro istiyorum" tehditleri almış.

NAGİHAN KARADERE EŞİNİ BOŞAYACAK MI?

Nagihan Karadere ihaneti öğrendikten sonra eşine olayı sorduğunu söyledi.

Kocasının sessiz kaldığını anlatan Nagihan Karadere onun da bir süredir söz konusu kişiler tarafından şantaja maruz kaldığını belirtti.

nagihan karadere eşi kocası uğur karadere gökçeEşinin çok beyefendi biri olduğunu belirten Nagihan Karadere görüntüleri görünce çok sarsıldığını ve şaşırdığını söyledi. Nagihan Karadere boşanma konusunda ise kararsızdı. Her kapıyı açık bırakan Nagihan Karadere öncelikle bu sorunu çözmeye çalıştığını söyledi.

UĞUR GÖKÇE'NİN ALDATMA GÖRÜNTÜLERİ