BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.419,09
HABER /  DÜNYA

Nagehan Alçı STV dizisine saydırdı

Dershane kapışması her iki tarafın yazarları arasında da savaşa döndü. Nagehan Alçı, STV'nin çok izlenen dizisine saydırdı.

Abone ol

GAZETECİLER.COM - CNNTürk'te yayınlanan 'Dört Bir Taraf' programının yorumcularından Nagehan Alçı, Şefkat Tepe dizisinin senaristlerine; 'Zekanızı geliştirerek birşeyler yazın' dedi.

Nagehan Alçı'yı bu kadar sinirlendiren, Sabah yazarı olan kocası Rasim Ozan Kütahyalı'nın Şevkat Tepe dizisine malzeme edilmesi oldu.

NAGEHAN'I ÇILDIRTAN SAHNE

Dizinin bu haftaki bölümünde dershane konusu işlenmiş ve AK Parti'ye bol bol mesajlar yollanmıştı. Diziye göre karanlık odaklar Cemaat'e sürekli komplolar hazırlıyor.

Dizide Rasim Ozan Kütahyalı'ya atfen "Bilmem nereli arkadaşsa, ekranlarda boy gösteriyor ama sadece cebini dolduruyor" ifadeleri kullanıldı.

ZEKALARINI GELİŞTİRSİNLER

İktidara yakın Sabah Gazetesi'ne transfer olan kocası Rasim Ozan için dizide yapılan tanımlamaları CNN Türk ekranına taşıyan Nagehan Alçı, ağır konuştu.

İşte Şevkat Tepe için söyledikleri;

'Son derece komik, ciddiye alınmayacak bir şekilde bir takım komplolarla Rasim'i de hedef alarak, başka bir takım isimleri de hedef alarak böyle komplolar içerisine girmesini ben akıl eksikliğine bağlıyorum.

Oradaki hangi arkadaşlar bu senaryoyu yazdılarsa zekâlarını geliştirerek üzerine bir şeyler eklesinler.

HAKARETİ DE YAKIŞTIRAMAM

'Ben eminim kanal yöneticileri bundan haberdar değil. Haberdar olsalar buna izin vereceklerini sanmıyorum. Biz orada bir akıl olduğu varsayımıyla hareket ediyoruz. Türkiye'nin önemli dinamiklerinin fikir üreten noktalarda olduğunu varsayarak analizler yapıyoruz. Ortaya çıkacak ürün böyle bir şeyse ben bunu açıkçası hareketi de yakıştıramam.'