BIST 10.173
DOLAR 32,31
EURO 34,99
ALTIN 2.444,77
HABER /  GÜNCEL

'Müziği kıs' dedi canından oldu!

Beşiktaş'ta, otomobilleri içinde yüksek sesle müzik dinleyen 3 arkadaşı uyaran 19 yaşındaki Erkan Altıntaş, çıkan tartışmada bıçaklanarak öldürüldü.

Abone ol

Olay Etiler Aytar Caddesi Başa Sokak’ta dün sabaha karşı meydana geldi. İddiaya göre, Şükrü Yiğit Ç., Kayacan A. ve Berkay S., otomobil içinde yüksek sesle müzik dinlemeye başladı.

Bu sırada yaya olarak yanlarına gelen 19 yaşındaki Erkan Altıntaş, 3 gence müziğin sesini kısmalarını söyledi. Ancak 3 arkadaş Altıntaş'a tepki gösterdi. Bunun üzerine Altıntaş ve arkadaşları ile otomobildeki 3 kişi arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışma sonucunda Altıntaş bıçakla yaralandı. 14 bıçak darbesi aldığı tespit edilen Altıntaş, hastaneye kaldırıldı. Ancak Altıntaş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Zanlılari ise olaydan kısa süre sonra yakalanıp gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen şahıslar adliyeye sevk edildi.

Adli Tıp Kurumu’nda otopsi yapılan Altıntaş’ın cenazesi ikamet ettiği evin önüne getirildi. Burada helallik istendiği sırada duygu dolu anlar yaşandı. Gencin arkadaşları ve ailesi gözyaşlarını tutamadı.

‘ÖNCE BÜFEYİ SOYDULAR, SONRA OĞLUMU BIÇAKLADILAR’

Yaşananlara tepki gösteren Erkan Altıntaş’ın babası Mahir Altıntaş olayı şöyle anlattı: “Zanlılar araçlarında yüksek sesle müzik dinliyorlarmış. Şahıslar bizimkilere ‘Niye bakıyorsunuz?’ deyince tartışma çıkmış. Adamlar zaten içki ve uyuşturucu almışlar. Benim oğlan ve arkadaşları sokakta oturuyorlarmış. 3 kişi bizim çocuklara bir şey yapamayacağını anlayınca büfeyi soyup bıçakları alıp gelmişler. Benim çocuğu bıçaklamışlar. 14 bıçak yarası mevcutmuş. Hepsini yakalamışlar. Onların çok büyük ceza almalarını istiyorum. Peşini bırakmasınlar.”

Erkan Altıntaş’ın kısa bir süre sonra askere gitmeyi planladığını ifade eden Altıntaş’ın dayısı Mustafa Soyboğa, olayın takipçisi olacaklarını söy