BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Mutlu Kaya uyanır uyanmaz bakın ne istedi

Mutlu Kaya'nın son durumu herkesi sevindirdi. Günler sonra uyanan Mutlu'nun son görüntüsü ise yüzleri güldürdü. Normal odaya alınan Mutlu bakın uyanır uyanmaz ne istemiş?

Abone ol

Bugün yoğun bakımdan çıkan Mutlu Kaya'nın ilk olarak canı kuru fasulye yemeği çekmiş. Genç kızın bu isteği herkesi güldürse de hemen yerine getirilmiş.

Diyarbakır Erganili Mutlu Kaya 37 gündür kaldığı yoğun bakımdan bugün çıktı. Mutlu, tedavisinde başarılı bir süreç geçirdi ve bugün ilk defa kamera karşısına geçti. Genç kızın ilk isteği de kuru fasülye yemeği olmuş.

İLK İSTEĞİ KURU FASÜLYE OLMUŞ
mutlu-kaya-nin-ilk-istegi-kuru-fasulye-oldu-7447196_2396_m.jpg
Mutlu Kaya hastane görüntülerinde oldukça iyi görünüyor ama henüz tam konuşamıyor. Mutlu'nun ilk istediği de kuru fasulye yemeği olmuş. Genç kızın bu istediği hemen yerine getirilmiş.

KONUŞMAYA BAŞLADI

Kaya'nın bir ayı aşkın süredir hastane tedavi gören Mutlu Kaya kısıtlı da olsa konuşmaya başladı.

Doktoru Aktaş, Mutlu Kaya'nın en son sağlık durumuyla ilgili şunları kaydetti:

"Yoğun bakım ünitesinden çıkarılan Mutlu'nun bilinci açık ve genel durumu iyi. Birkaç kelimeyle de sınırlı olsa konuşmaya başladı. Servise aldık. Şu an şuuru açık. Bizimle iletişime geçiyor. Uzun bir fizik tedavi ve rehabilitasyon süreci gerekli. Sıvı ve yumuşak tarzı yemek yiyiyor, günde birkaç kez sandalye ile gezdiriyoruz. Beyin cerrahi açısından şu an bir sıkıntısı yok. Kısıtlı kelimeler kullanıyor. Önce bir kelimeyle başladı şimdi 8-10 kelime konuşuyor. Herşeyin farkında ve bilinci açık."

 ERKEK ARKADAŞI BAŞINDAN VURMUŞTU

Mutlu Kaya, Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde İstanbul'da katılacağı televizyon programı öncesi evinde prova yaparken 18 Mayıs Pazartesi gecesi başından silahla vurularak ağır yaralanmıştı. Olayla ilgili Kaya'nın eski erkek arkadaşı olduğu belirtilen Veysi Ercan tutuklanmıştı.