BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,71
ALTIN 2.403,70
HABER /  GÜNCEL

Mustafa Denizli sahalara dönüyor

Üç büyük takımı şampiyon yapan tek teknik adam olan Mustafa Denizli, 'Sağlığıma kavuştum, dönüyorum' dedi.

Abone ol

Üç büyük takımı şampiyon yapan tek teknik adam olan Mustafa Denizli, "Sağlığıma kavuştum, dönüyorum" dedi.

İki sezon önce Beşiktaş'ı hem lig, hem de kupa şampiyonu yaptıktan sonra sağlık problemleri nedeniyle siyah beyazlı takımdan ayrılan tecrübeli teknik adam, Radyospor'a yaptığı açıklamada, şunları söyledi; "Geçen hafta sağlık kontrollerimi yaptırdım. Çalışmama mani bir şey yok. Çalışacağım.


GALATASARAY DEĞİŞMELİ

Çok sayıda takımdan teklif alıyorum. Bundan sonra kendi düşüncelerimi hangi ortamda daha sağlıklı bir şekilde hayata geçiririm; buna karar vereceğim. Değişik milli takımlardan teklifler var. Şu an için yurt içinden teklif aldığımı söyleyemem." Mustafa Denizli, "G.Saray'ın kadrosu yetersiz. Revizyon yapılmalı. G.Saray çizgisinde oyuncular alınmalı. Hagi'yi seviyorum ama futbolculuktaki başarısını teknik direktörlüğe de yansıtmalı" sözleriyle sarı kırmızılılara mesaj yolladı.

TRABZONSPOR'UN ÖNÜ AÇIK

Şampiyonluk yarışını da değerlendiren Mustafa Denizli, "Fenerbahçe iyi yolda ama takım içinde devrim de değişim-dönüşüm de olmalı. Ben orada büyük değişimler dönüşümler göremiyorum" derken Trabzonspor'un önünün açık olduğunu savundu. Denizli, "Ben, Trabzonspor'un bundan sonraki maçlarda çok zorlanacağını sanmıyorum" dedi.