BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,77
ALTIN 2.492,69
HABER /  SPOR

Mustafa Denizli hastaneye kaldırıldı

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Kasımpaşa-Trabzonspor maçının devre arasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Abone ol

Süper Ligin 24. haftasında Kasımpaşa sahasında Trabzonspor'u konuk etti. İlk yarı Trabzonspor maçı 2-0 üstünlükle bitirdi. Kasımpaşa'nın tecrübeli teknik direktörü Mustafa Denizli devre arasında rahatsızlandı. Denizli, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Tansiyonunun düşmesi nedeniyle hastaneye kaldırılan deneyimli çalıştırıcının kontrol amaçlı hastaneye gittiği ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ulus Liv Hospital'da kısa süreli tedavi gören Denizli'nin tansiyonunun normal seviyeye geldiği kaydedildi.

2. yarıda takımının başında olamayan Denizli'nin yerine yedek kulübesinde Sarp Yiğit görev yaptı. Öte yandan Denizli'nin talebeleri ikinci yarıda iyi bir oyun sergileyerek müsabakayı 2-2 berabere bitirdi.

Mustafa Denizli'den ilk açıklama
Hastane çıkışında takım doktoru Cem Ergenç ile basın mensuplarına açıklamada bulunan Denizli, sağlık durumunun iyi olduğunu dile getirdi.

Devre arasında tansiyonunun yükseldiğini aktaran tecrübeli teknik adam, şunları kaydetti:

"Bu akşam yaşadığımız hadise, aslında her hafta yaşadıklarımızın bir parçası. Her maçta yaşadığım gerilim bu akşam da yaşandı. Gayet doğaldır. Her şey iyi giderken, bir anda futbolda yaşanabilecek ters hadiseleri yaşıyorsunuz ve sinirleniyorsunuz. Hayatımda ilk defa bir maçın devre arasında tansiyonuma baktırdım. Doktorumuz çok hassas davrandı ve kontrol amaçlı buraya geldik. Bütün kontrolleri yaptırdık. Türkiye'de biriyle ilgili hastane lafı geçince, çağrışımlar çok farklı oluyor. Onun için karşınızda bunları söylemekle rahatlıyorum. Herkesin de rahat olmasını istiyorum. Her şey normal."

Cem Ergenç ise Denizli'nin müsabakanın 35. dakikasında midesinde ağrı hissettiğini anlatarak, "Devre arasında tansiyonunda hafif bir yükseklik tespit ettik. Arada sancılar devam etti. Sonra hem benim hem de oyuncuların telkiniyle bu kararın daha doğru olacağına inandık. Hocamızı hastaneye, kontrole yönlendirdik. Her şey normal." değerlendirmesinde bulundu.