BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

MÜSİAD patronları yetiştirecek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), ''Liderlik MBA Programı'' ile iş adamlarına eğitim verecek.

Abone ol

MÜSİAD Eğitim Komisyonu Başkanı Serdar Yeşil, yaptığı yazılı açıklamada, 2003 yılında kurulan, iş adamlarına yönelik eğitimler ve sunumları ile yoğun ilgi gören MÜSİAD Akademinin bu yılki ilk eğitim programının 16 Ocak 2007'de MÜSİAD Genel Merkezinde başlayacağını bildirdi.

MÜSİAD'ın, İstanbul Üniversitesi ve Proaktif Danışmanlık'ın ortaklaşa yürüttüğü proje ile iş adamlarına liderlik (İşletme Yönetim Master'i-MBA) eğitimi vereceğini kaydeden Yeşil, şirketlerin kendilerini başkasının gözüyle görmesini sağlamayı hedefleyen MÜSİAD Liderlik MBA Programının amaçlarını, şirketlerin gerçek sorunlarına rasyonel çözümler üretebilmek ve iş dünyasında ortaya çıkan fırsatları değerlendirebilmek için gerekli bilgi ve yetenekleri ortaya çıkarmak olarak belirlediklerini ifade etti.

13 BAŞLIK
Projede başarılı olan iş adamlarına İstanbul Üniversitesi onaylı başarı sertifikası verilecek. İnteraktif eğitim, kariyer danışmanlığına yönelik psikoteknik testler, aktüel eğitim notları, dokümantasyon desteği, dünyadan ve Türkiye'den iş hayatına yönelik yaşanmış örnekler ve öyküler ile yönetim söyleşilerini kapsayan MÜSİAD Liderlik MBA Programı, toplam 13 başlıktan oluşuyor. Program kapsamında işletme alanında uzman akademisyenler ve reel sektör temsilcileri planlı eğitimler verecek.