BIST 9.056
DOLAR 32,33
EURO 35,14
ALTIN 2.297,79
HABER /  GÜNCEL

Muş hava durumu kötü kar yağışı için alarm

MUŞ hava durumu tahmininde yoğun kar yağışı alarmı yer alıyor. Meteoroloji Ankara'da 23 Aralık cumartesi ve 23 Aralık pazar günü için kar alarmı verdi. Muş'un 5 günlük hava durumu tahmini de yayınlandı.

Abone ol

MUŞ'a okulları tatil ettirecek kadar kuvvetli bir kar yağışı geliyor. Muş hava durumu tahminine göre kar yağışı cumartesi günü başlayıp 24 Aralık pazar günü çok kuvvetlenecek. Pazartesi günü Muş haftaya kar altında başlayacak.

Meteoroloji yayınladığı son hava durumu raporunda cumartesi ve pazar günü için bir çok kentte alarm verildi. Cumartesi günü 17 ilde etkili olacak kar yağışı pazar günü etki alanını genişletecek. Pazar günü meteoroloji 30 ili kar yağışı için uyarmış durumda.

Kar yağışı için alarm verilen illerden biri de Muş oldu. Muş için meteorolojinin yayınladığı 5 günlük hava durumu tahmini şu şekilde;

23 Aralık 2017 Cumartesi günü 20 ilde yoğun kar yağışı başlayacak. Meteorolojinin hava durumu tahminine göre kar beklenen 20 il şu şekilde sıralanıyor: Edirne, Uşak, Kütahya, Eskişehir, Bilecik, Afyonkarahisar, Bolu, Bursa, Balıkesir, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Çorum, Ankara, Kırıkkale, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Muş.

Kar yağışı 24 Aralık 2017 pazar günü de yurdun büyük bir bölümünü kaplayacak ve 32 ilde kuvvetli şekilde etkili olacak. Pazar günü kar beklenen 32 il de şunlar: Ankara, Bursa, Konya, Karaman, Niğde, Aksaray, Kayseri, Düzce, Sakarya, Uşak, Kütahya, Eskişehir, Bilecik, Afyonkarahisar, Bolu, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Çorum, Amasya, Tokat, Sivas, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Kırıkkale, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bitlis ve Muş.

Meteoroloji 6 alarm birden geçti! Hava durumu fena