BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Murat Gezer kimdir aslen nereli Mina Başaran'ın nişanlısı

Murat Gezer kimdir aslen nereli, kaç yaşında ve Murat Gezer ne iş yapıyor soruları Mina Başaran'ın ölümünün ardından merak konusu oldu. Ekim ayında nişanlanıp, 14 Nisan'da evlenmek için gün sayan Mina Başaran-Murat Gezer çiftini ölüm ayırdı. 7 kız arkadaşı ile birlikte bekarlığa veda partisi için Arap Emirlikleri'ne giden Mina Başaran'ın uçağı düştü.

Abone ol

Murat Gezer kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Murat Gezer ne iş yapıyor soruları merak edildi. Dün gelen acı haber Başaran ailesini yasa boğdu. 7 kız arkadaşı ile bekarlığa veda partisi için özel jetiyle Arap Emirlikleri'ne giden Mina Başaran'ın uçağı İstanbul'a dönüşte sebebi bilinmeyen bir nedenle düştü ve 8 genç kızla birlikte 3 mürettabat da hayatını kaybetti.

Mina Başaran'ın ardından gözler nişanlısı, 14 Nisan'da evlenecekleri Murat Gezer'e çevrildi. Ekim ayında yüzükleri takan çif evlilik için gün sayıyorlardı.

MURAT GEZER KİMDİR: Metprint Baskı Sistemleri'nin sahibi olan Murat Gezer geçtiğimiz Ekim ayında Soho House'da düzenlenen bir törenle Mina Başaran ile nişanladı.

14 Nisan 2018 tarihinde Mina Başaran'la dünya evine girecek olan Murat Gezer müstakbel eşini uçak kazasın hayatını kaybetti.

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen bir özel uçak İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştüğü resmi olarak bildirildi. Uçakta bulunan 2'si kadın pilot, 1'i hostes, 8'i yolcu 11 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. 

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer kimdir? Uçaktaki son görüntüleri...

Öte yandan Mina Başaran ile Murat Gezer çiftinin davetiyeleri ortaya çıktı.