BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.300,89
HABER /  GÜNCEL

İran'da düşen Türk jetiyle ilgili flaş gelişme!

İran'da düşen Türk uçağında yaşamını yitirenleri taşımak için sabah saatlerinde bölgeye giden helikopter arazinin engebeli olması nedeniyle iniş yapamadı.

Abone ol

İran'da düşen Başaran Holding'e ait özel Türk uçağında hayatını kaybedenlerden 8 kişinin cesedi tespit edildi, uçağın kara kutusu da bulundu. Dün meydana gelen kazada, Mina Başaran dahil 11 kişi hayatını kaybetmişti. Türk uçağında yaşamını yitirenleri taşımak için sabah saatlerinde bölgeye giden helikopter arazinin engebeli olması nedeniyle iniş yapamadı.

BÖLGEYE KARADAN ULAŞILACAK
İran'ın resmi haber ajansı İRNA, bu gelişme üzerine, bölgeye karadan ulaşılacağını duyurdu. Türkiye'nin Tahran Büyükelçiliği'nden edinen bilgiye göre, Türkiye'den ilgili yetkililer ile Türkiye'nin Tahran Büyükelçiliği'nden bir heyet olayı incelemek için bölgede bulunuyor. Bölgeye ulaşanlar arasında ölen bazı kişilerin aileleri de bulunuyor. Yaşamını yitiren kişilerin İran Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemelerin ardından bugün Türkiye'ye gönderilmesi bekleniyor.

KARA KUTUYA ULAŞILDI
İran makamları ayrıca düşen uçağın kara kutusuna ulaşıldığını bildirdi. Kutunun yasal işlemlerin ardından ve İran savcılığının izniyle Türkiye'ye teslim edileceği vurgulandı.

İran'da düşen Türk jetindeki pilotun kuleyle son konuşması ortaya çıktı

Eski yengeden son veda: Hayatımın en acı haberini aldımEski yengeden son veda: Hayatımın en acı haberini aldımEski yengeden son veda: Hayatımın en acı haberini aldımEski yengeden son veda: Hayatımın en acı haberini aldımHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN