BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,04
ALTIN 2.503,92
HABER /  MEDYA

Murat Belge'den kızdıracak sözler

Murat Belge, Dolmabahçe'deki toplantıyla ilgili öyle bir söz etti ki hem Erdoğan'ı hem de toplantıya katılan gazetecileri kızdıracak gibi!

Abone ol

Taraf yazarı Murat Belge'den Erdoğan'ın bazı medya mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıya ağır yorum. Belge, Dolmabahçe'deki toplantıyla ilgili yapılan nitelemelerin yanlış olduğunu iddia ederek toplantının majesteleri ile basınının arasında geçtiğini söyledi.

Murat Belge, Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu CNN Türk'teki Tarafsız Bölge'de konuştu. Programın bir bölümünde Başbakan Erdoğan'ın bazı basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantı konuşuldu. Ahmet Hakan, toplantıya katılan isimlerin, söylenenlere itiraz etmeyecek gazetecilerden oluştuğunu söyledi.

EN İLGİNÇ ÇIKIŞ BELGE'DEN 

Gazeteci Murat Belge ise Dolmabahçe'deki toplantının yanlış nitelendirildiğini iddia etti. Belge'ye göre toplantıyı"majesteleri basınını görmek istedi" sözleriyle özetledi. İşte Ahmet Hakan'ı da güldüren o ilginç diyalag;

zekeri̇ya-öz-açiklama.jpgZEKERİYA ÖZ'ÜN DUBAİ AÇIKLAMASI SARSTI

77 bin liralık Dubai gezisiyle ilgili ilk kez açıklama yapan Zekeriya Öz inanılmaz iddialarda bulundu. Bu iddialardan biri de Erdoğan'ın kendisine aracı yollayıp 'özür' diletmek istediği. (TIKLA OKU)