BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Müjde erkeksiz dünya istiyor

2238'de erkek nesli bitecekmiş ya... Peki erkeksiz dünyada kadınlar mutlu olur mu? Bakın 4 kadının bu konudaki düşünceleri ne?

Abone ol

İNTERNETHABER

Focus Dergisi "2238 yılında erkek neslinin tükenecek, dünya kadınlara kalacak" dedi. Çiğdem Anad, Müjde Ar, Pınar Kür ve Aysun Kayacı "Haydi Gel Bizimle Ol" programında "erkeksiz dünya"yı tartıştı.

ERKEKSİZ DÜNYA

İlk tepki Pınar Kür'den geldi. "Dünyanın yüzde 70'i kadın olacakmış" diyen Çiğdem Anad'a "Geri kalan yüzde 30'da eşcinsel olur, yırtarız." dedi. Pınar Kür'ün erkeksiz bir dünya istediği böylece belli oldu.

SAVAŞLAR BİTECEK

2238 yılında dünyanın tamamen erkeksiz olacağı haberine sevinen diğer isim ise Müjde Ar'a göre erkeksiz dünya güzel olacaktı. Orada savaşlar bitecek, tecavüzler olmayacak. Kafası kesilip atılan kadınlar olmayacaktı.

GERÇEKTEN BİTECEK Mİ?

Ancak Çiğdem Anad aynı kanıda değildi. Doğadaki dengeyi savunuyordu. Duygularını şöyle anlattı: "Sonuçta kadınların bir kısmı herhalde erkek rolünü üstlenecek. O doğan kız çocukları da pazılı kadınlara baba, diğerlerine anne diyecek herhalde."

KADIN ERKEKSİZ MUTLU OLUR MU?

Müjde Ar inat ediyordu. Erkeksiz dünyaya huzur geleceğini söylüyordu.

Erkeksiz bir dünyada kadınlar mutlu olacak mıydı? Bu kritik soruyu yine Anad dillendirdi.

Müjde Ar işte bu noktada biraz geri adım attı. "Erkekler az olsun diyoruz biz, olmasın demiyoruz." diye konuştu.

KLONLARIZ

Ama bilim bitecek diyordu. Kadınlar ne yapacaktı? Çözüm yine Müjde Ar'dan geldi. "Kalmadığı vakit klonlamayla yaparsın erkeklerden o kadar mesele mi?"

DAMIZLIK OLARAK AYIRALIM

Pınar Kür ise hala radikalliğini koruyordu. Ona göre erkekler olmasa da olurdu. "Hani nesli tükenen hayvanları bir tarafa koyuyorlar ya çoğaltıyorlar ya" diye açıkladı düşüncelerini...

Aysun Kayacı'nın Pınar Kür'ün düşünceleri üzerine yaptığı yorum ise ilginçti. "Damızlık gibi" kullanmayı önerdi erkekleri Kayacı...

Müjde Ar da Kayacı'ya katıldı: "Bence de iyilerini ayıracaksın"