BIST 10.284
DOLAR 32,31
EURO 34,86
ALTIN 2.410,56
HABER /  DÜNYA

Muhteşem Yüzyıl bu tarihte bitiyor

Ekranın en çok izlenen ve en çok tartışılan dizisi Muhteşem Yüzyıl zirvede bırakacak. Dizi 2014'ün Nisan ayında final yapacak.

Abone ol

İNTERNETHABER-Yayınladığı günden itibaren zirveye oturan Muhteşem Yüzyıl dizisinin final tarihi belli oldu. Dizi zirvede bırakacak ve Nisan ayında final yapacak. Ama belirtelim, o nisan bu yıl değil önümüzdeki yılın...

Muhteşem Yüzyıl'ın final yapacağı tarihi Habertürk yazarı Rahşan Gülşan duyurdu. Dizinin yapımcısı Timur Savcı'nın "ölüm tehditleri" aldığını söyleyen Gülşan, "Sonunda mahkemeye başvurmak zorunda kalmış. Olayların bu noktaya gelmesi çok korkunç" dedi.

2014 NİSAN'DA BİTECEK

İşte Gülşan'ın yazısından dizinin akibetiyle ilgili bilgiler;

"Dizinin sona ereceği tarih iyi kötü netleşmiş. Daha önce 4 sezon yayınlanacağı söylenen dizi, çeşitli internet sitelerinde haber olduğu gibi bu sezon sonunda değil gelecek sezonda nisan ayı civarında sona erecekmiş.

SON SAHNE SAVAŞ

Hikâye akışında bir farklılık olmayacak, Kanuni Sultan Süleyman‘ın Zigetvar Seferi ile sona erecekmiş. Yani böylece yorgan gidecek ve kavga bitecekmiş.

screen-shot-2013-02-15-at-10.30.16-am.png
YASEMİN ÇONGAR SENARİST OLACAK

Bu arada geçen sezon buradan Tim’s Yapım’ın Ahmet Altan‘ın “İsyan Günlerinde Aşk” ve “Kılıç Yarası Gibi” romanlarını 1 milyon liralık telif karşılığı satın aldığını yazmıştım.

Şirket Muhteşem Yüzyıl sonrası bu yapım için kolları sıvayacakmış. Ve eğer duyumlarım doğruysa bu yeni dizinin senaryosunu hepimizi şaşırtacak bir isim kaleme almaya başlamış: Yasemin Çongar! Taraf’tan Ahmet Altan ile birlikte ayrılan Çongar bu yapımda da Altan‘ın çalışma arkadaşı olmaya devam edecek gibi görünüyor."