BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Muhtarın feci sonu!

Sabah kafalarını kaldıranlar elektrik direğinde bir ceset gördüler. Olay intihar değildi. Muhtar talihsiz bir şekilde ölmüştü.

Abone ol

Elazığ'da elektik direğine lamba takmak için çıkan kişi, akıma kapılarak hayatını kaybetti.

Şahinkaya köyünde meydana gelen olayda daha önce elektrik işleri uğraşan Musa Canpolat (30) isimli vatandaş, köyde bir çiftlik sahibinin talebi üzerine çiftliğin önündeki elektrik direğine çıkarak lamba takmak istedi.

Canpolat, lambayı takmaya çalışırken bir anda akıma kapılarak hayatını kaybetti. Uzun süre elektrik direğinde asılı kalan Musa Canpolat'ın cansız bedeni, itfaiye ekipleri tarafından yoğun uğraşlar sonucu direkten indirildi. 

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemesi sonucu ceset 112 ekipleri tarafından Fırat Üniversitesi Hastanesi Morguna kaldırıldı. Evli ve bir çocuk babası olan Canpolat'ın, Tunceli'nin Ovacık ilçesine bağlı Yenikonak Köyü muhtarı olduğu, kış mevsimini Şahinkaya köyünde geçirdiği öğrenildi.


BÖYLE AHLAKSIZLIK GÖRÜLMEDİ

[PAGE]



ANNE FUHUŞTA, KOCA VE ÇOCUKLAR YAN ODADA

Karısını erkeklere pazarlayan ahlâksız kocayı polisler suç üstü yakaladı. Yakalandıkları sırada kadın fuhuş yaparken, kocası ve çocukları yan odada oturuyorlardı.

Antalya’da bir evde fuhuş yapıldığı ihbarını alan polis harekete geçti. Evi takibe alan polis, içeriye sürekli erkeklerin girip çıktığını görünce baskın yaptı. Baskında Sıdıka Y. (33), bir erkekle cinsel ilişkiye girdiği sırada yakalandı.

YAN ODADA ÇOCUKLARIYLA OTURUYOR

Hemen yan odada ise kadının iki çocuğu ile eşi Hüseyin Y. (42) ve 3 erkek daha oturuyordu.

Hüseyin K.’nın karısı Sıdıka K.’yı para karşılığı erkeklere pazarladığı, odadaki 3 kişinin de sırasını bekleyen müşteriler olduğu belirlendi. Hüseyin Y. dün tutuklandı.

METROSEKSÜEL DİYE TECAVÜZ ETTİLER
[PAGE]


METROSEKSÜEL DİYE TECAVÜZ ETTİLER

Alanya'da 2 aydır işsiz olan laboratuvar teknisyeni Ali S. kaçırılıp tecavüze uğradığı şikayetiyle önceki gece polise gitti

METROSEKSÜELİM DİYE TECAVÜZ ETTİLER

Ali S., polise “Keykubat Caddesi’nde yürüyüş yapıyordum. Yanıma yaklaşıp kendilerini sivil polis olarak tanıtan 3 erkek, beni zorla otomobile bindirip dağlık bir alana götürdü. Metroseksüel (bakımına ve dış görünüşüne aşırı derecede özen gösteren erkek) olduğum için bana kızıp tecavüz ettiler. Sonra da beni dövdüler” dedi.

TECAVÜZCÜLER ARANIYOR

Bu kişilerin ağzını koli bandıyla kapattıklarını anlatan Ali S. “2 cep telefonumu, cüzdanımdaki 110 lirayı da alıp gittiler. Kendime gelince yürüyerek caddeye çıktım. Bir araç durdurup buraya geldim” dedi. Ali S., Alanya Adli Tıp Kurumu ve Devlet Hastanesi’nde muayene edildikten sonra dün ifade vermesi için adliyeye götürüldü. Polis, tecavüzcüleri arıyor.

 

FATİHTE FUHUŞ REZALETİ

[PAGE]

FATİHTE FUHUŞ REZALETİ

Fatih'te otellere yapılan fuhuş operasyonunda, aralarında doktor, avukat ve öğretmen olan yabancı uyruklu 40 kadın gözaltına alındı.

Para karşılığı otellerde fuhuş yapıldığı ihbarını değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, dün Aksaray ve çevresindeki bazı otellere yönelik operasyon düzenledi.

Aralarında doktor, avukat ve öğretmen olan Ukrayna, Moldovya, Romanya ve Rus uyruklu 40 kadın gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen kadınlar, daha sonra Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Habercilerin görüntü alması üzerine kadınlar çanta ve şapkalarıyla yüzlerini gizlemeye çalıştı. Kadınların emniyetteki işlemlerinden sonra sınırdışı edileceği öğrenildi.