BIST 9.547
DOLAR 32,51
EURO 34,82
ALTIN 2.489,49
HABER /  GÜNCEL

Muharrem İnce'nin erotik şiirleri! İtiraf edip açıkladı kitabın parası ile...

Muharrem İnce'nin erotik şiir kitabı seçim meydanlarına indi. Bugün Hatay mitinginde Muharrem İnce kitabıyla ilgili itiraflarda bulundu ve 'Evet erotik sözler var' dedi. Muharrem İnce kitabının geliri ile ise bakın ne yapmış;

Abone ol

Muharrem İnce'nin 'Tatanka' adlı şiir kitabındaki erotik kısımlar seçim meydanlarına malzeme oldu. İnce şiir kitabını eleştiren Erdoğan'a bugün Hatay mitinginden yanıt verdi. 

"Şiir kitabında erotik sözler var" itirafında bulunan Muharrem İnce, 'Sana mı soracağım cahil adam. Sen Necip Fazıl'ın şiirlerini oku da yok erotikmiş oymuş buymuş”dedi.

KİTABIN PARASINI NE YAPTI?: Muharrem İnce erotik sözlü şiir kitabının geliriyle Yalova'daki bir okula Fen laboratuvarı yaptırdığını açıkladı.

HODRİ MEYDAN EKRANA GEL : Muharrem İnce televizyon programında Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile düello için de meydan okudu.

MEYDAN DOLUYSA SEVİNİRSİN ÇATI DOLUYSA...


Muharrem İnce Hatay'daki miting alanını dolu görünce de şu yorumu yaptı: 'Deneyimli bir siyasetçi diyor ki, 'Meydan doluysa sevinebilirsin. Balkonlar doluysa iş iyi demektir. Çatılar doluysa kazandın demektir.' Arkadaşlar; o apartmanın çatısı çökmesin. Aman dikkat edin!'

MUHARREM İNCE'NİN EROTİK ŞİİRLERİ : Muharrem İnce'nin Tatanka isimli şiir kitabında bazı satırlar erotik olarak nitelendi. Karışık bir şiir başlıklı şiirindeki sevişme, öpüşme, masturbasyon satırları öne çıkarken Kadın Kokusu şiirinde ise 'Memelerin al al olsun, dökeyim kağıdın üstüne' satırları konuşuldu. İşte o erotik şiirleri:

Muharrem İnce'nin 'leylek bacaklım' isimli şiirindeki okşaman, sarılman, delişmen sevişmen satırları erotik olarak nitelenirken, Tatanka şiirinde 'öp beni ta küçük dilimden' satırları eleştiri konusu olmuştu.

Muharrem İnce'nin eşi Ülkü İnce kimdir oğlu ve gelinine bakın