BIST 9.446
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.497,31
GÜNCEL

Muharrem İnce'den olay gaf! Özal nasıl gittiyse Erdoğan da öyle gidecek

FOX TV'de Fatih Portakal'ın sunduğu 'Liderler' programına katılan Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaybederse gidip gitmeyeceği sorusuna, Turgut Özal nasıl gittiyse o da öyle gidecek sözlerini sarf etmesi sosyal medyada tepki aldı.

FOX TV'de Fatih Portakal'ın sunduğu 'Liderler' programına katılan Muharrem İnce, gazetecilerin sorularını yanıtladı, seçim vaatlerini anlattı. Muharrem İnce'nin bazı sorulara verdiği yanıtlar ise dikkat çekti.

"ÖZAL NASIL GİTTİYSE, ERDOĞAN DA ÖYLE GİDECEK" Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaybederse gidip gitmeyeceği sorusuna, "Kaybederse nasıl gitmez, Süleyman Demirel 6 kere nasıl gittiyse öyle gidecek" dedikten sonra, Eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın şüpheli bir şekilde ölümünü unutarak "Turgut Özal nasıl gittiyse o da öyle gidecek" sözlerini sarf etmesi, hemen ardından FOX TV'nin de bu sözlere KJ'de yer vermesi, sosyal medyada tepki aldı.

"ZEHİRLEYECEK MİSİNİZ?" İnce'nin bu sözlerine tepki gösteren isimlerden birisi de AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar oldu. Tayyar twitter hesabından şu sözleri paylaştı;

"Özal 17 Nisan 1993'de şüpheli ölümle aramızdan ayrıldı. Bu 'şüpheli ölüm', meğer CHP'li İnce için Cumhurbaşkanımızı devirme formülüymüş! Ne yapacaksınız zehirleyecek misiniz?"

Sitene Ekle