BIST 9.574
DOLAR 32,51
EURO 34,84
ALTIN 2.488,11
MEDYA

Survivor yeni bölüm tanıtımı Hilmicem ile Mustafa birbirine girdi!

Survivor 73. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 17 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelecek olan Hilmicem ile Mustafa arasında şoke eden bir kavga yaşanacak. İşte Survivor 2018'in 73. yeni bölüm tanıtımı

Survivor 2018'in bu akşam yayınlanacak yeni bölümüne, Mustafa ile Hilmicem arasındaki şoke eden kavga damga vuracak. İkili arasındaki küfürlü tartışma sonrası Murat da olaya müdahale edince kavga giderek büyüyecek. Öte yandan Turabi ile ünlüler arasındaki gerilim de devam edecek.

SEMBOLÜ KİMLER KAZANDI? Sembol için finale dört isim kaldı. Adem, Hilmicem, Damla ve Yağmur. Dört yarışmacı ailelerine kavuşmak için karşı karşıya geldi. Yarışmayı kazanan bir kadın ve bir erkek yarışmacının ailesi adaya geliyor. 

Kadın yarışmacılar Damla ve Yağmur arasında oynanan sembol oyununu Damla Can kazanmayı başarırken, Adem ve Hilmi arasında oynanan sembol yarışmasını Adem kazandı. Böylelikle Adem ve Damla Can'ın aileleri Dominik'e gelmeye hak kazandı!

O SES SURVİVOR'DA KİM ŞAMPİYON OLDU? Birleşme partisinde ses yarışmasının birincisi  belli oldu. Aleyna Tilki ve İbrahim Büyükak'ın jüri üyeliğini yaptığı O Ses Survivor'da şampiyon olan isim Merve Aydın oldu.

Merve Aydın seneye yapılacak Survivor'a istediği biriyle gelmeye hak kazandı.

Sitene Ekle