BIST 9.885
DOLAR 32,56
EURO 34,96
ALTIN 2.459,35
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Mehmet Abalak bulundu mu eşi ilk kez canlı yayında

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın sunduğu programda Mehmet Abalak bulundu mu son durum ne? 32 gündür kayıp olan Mehmet Abalak ile ilgili yeni bilgiler geliyor. Mehmet Abalak'ın birçok kadınla görüştüğü ortaya çıktı.

Abone ol

Bundan 32 yıl önce kaybolan Mehmet Abalak her yerde aranıyor. En son Osmaniye'de evden çıktıktan sonra görüntülenen Mehmet Abalak bulundu mu son durum ne?

Osmaniye'de eşinden boşanmak üzere olan Mehmet Abalak kayboldu. Acılı aile çocuklarını bulabilmek için Müge Anlı'nın programına başvurdu. Mehmet Abalak'ın kaybolmasında gelin yakından bakalım. 23 Ekim tarihinde evden çıktıktan sonra kaybolan Mehmet Abalak her yerde aranıyor. Osmaniye'de evden çıktan sonra kaybolan Mehmet Abalak bulundu mu son durum ne? Mehmet Abalak'ın kaybolmasında eski eşi mi şüpheli?

CANLI YAYINA EŞİ KATILDI

Osman Abalak'ın boşanmak üzere olduğu eşi canlı yayına katıldı. Canlı yayında çarpıcı açıklamalar yapan Pınar Abalak, eşinin onu her zaman aldattığını söyledi. Pınar Abalak aynı zamanda yaptığı açıklamada, Mehmet Abalak'ın sosyal medyada tehdit edildiğini söyledi.