BIST 10.730
DOLAR 32,24
EURO 34,96
ALTIN 2.426,46
HABER /  DÜNYA

Mücevher tutkunlarına güzel haber

Üreticiler ile mücevher meraklılarını bir araya getiren Outlet Mücevher Fırsat Günleri, yüzde 70’e varan indirimler ve dağıtılan hediyelerle...

Abone ol

Üreticiler ile mücevher meraklılarını bir araya getiren Outlet Mücevher Fırsat Günleri, yüzde 70’e varan indirimler ve dağıtılan hediyelerle ilk gününde büyük ilgi görerek başladı.
Sereks Fuarcılık tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen Outlet Mücevher Fırsat Günleri, 25 Aralık 2013 tarihinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Fuar Merkezi’nde başladı. Üreticiden tüketiciye, sertifikalı ve ihraç fazlası mücevherlerin, yüzde 70’e varan indirimlerle ve 12 taksit imkanıyla satıldığı etkinlikte, mücevher firmalarının yaptığı kampanyalar ve dağıttığı hediyeler dikkat çekti. Outlet Mücevher Fırsat Günleri, 29 Aralık tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

ÜCRETSİZ BAKIM VE ONARIM, OUTLET MÜCEVHER FIRSAT GÜNLERİ’NDE
Outlet Mücevher Fırsat Günleri’nde ziyaretçileri bekleyen sürprizlerden en önemlisi ücretsiz bakım ve onarım stantları oldu. Sarraf atölyesi olarak hizmet veren bu stantlarda, eskimiş, kopmuş ya da yıpranmış ziynet eşyaları için bakım, tamirat ve cila gibi işlemler ücretsiz yapılıyor.

PIRLANTA MERAKLISI ZİYARETÇİLER İÇİN ÖZEL SERGİ
“Madenden Mücevhere Pırlantanın Yolculuğu” sergisi de ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Pırlantanın tarihteki yolculuğu, madenlerden yeryüzüne çıkarılışı, pırlantanın bilinmeyen yönleri, 2014 pırlanta trendlerinin anlatıldığı sergi, fuar süresince gezilebilecek.
Öte yandan, üretici firmalar, etkinlik süresince dağıttıkları hediyelerle ilgi odağı oluyorlar. Mücevher hediyeli eğlenceli yarışmalar, hediye çekleri ve bedava mücevher fırsatları etkinliği gezen ziyaretçiler tarafından ilgiyle takip ediliyor.
(İHA)