BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,76
HABER /  GÜNCEL

MSB Personel Dairesi Başkanlığı sivil memur başvuru sonuç ekranı açıldı mı?

Milli Savunma Bakanlığı Türkiye'nin farklı bölgelerinde istihdam etmek üzere toplam 396 sivil memur alımı için başvuruları tamamladı. Şimdi gözler MSB sivil memur alımı başvuru sonuçlarına çevrildi. Msb personel dairesi başkanlığı sivil memur alım sonuçlarını heran açıklayabilir. 2018 sivil memır alım sonuçları TC şifresi ile sorgulanacak.

Abone ol

MSB sivil memur başvuru sonuç ekranı Milli Savunma Bakanlığı resmi sitesinde erişime açıldı mı? Türkiye genelinde 396 sivil memur alımı için başvurular 12 Şubat'ta sona ermişti. Şimdi gözler MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı sivil memur başvuru sonuçlarında. Başvurusu kabul edilen adaylar KPSS puanına göre çağrılacak. Yazılı ve sözlü mülakat bilgileri güncel olarak MSB sayfasında paylaşılacak.

2018 MSB MEMUR ALIMI SONUÇLARI: Milli Savunma Bakanlığı'nda memur olarak çalışmak isteyen adaylar, başvurularını 28 Aralık 2017-12 Şubat 2018 tarihinde yaptı. Sınav sonuçlarını heyecanla bekleyen adaylar 'MSB memur alımı sonuçları açıklandı mı' sorusuna yanıt aramaya başladı. MSB'nin yayımladığı kılavuza göre, ön başvurusu kabul edilen adaylar 27 Şubat'ta açıklanacak. MSB memur alımı sonuçları Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi internet adresi üzerinden duyurulacak. Sonuçlar açıklandığı an sayfamızda yer alacaktır.

MSB MEMUR ALIMI SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK: Uygulamalı sınava ve mülakat sınavlarının yapılacağı yer ve zaman www.msb.gov.tr adresinde yayımlanacak.

Sınavlar, Temin süreci ön başvuru, başvuru (İstenen belgelerini gönderilmesi/teslim edilmesi), kayıt kabul, uygulamalı sınav (Her unvan için yapılmamaktadır.), mülakat sınavı (Her unvan için yapılacaktır.), sağlık raporu işlemleri ve güvenlik soruşturması aşamalarından oluşmaktadır.

PERSONEL TEMİN TAKVİMİ: Milli Savunma Bakanlığı personel alımı ise ön başvuru, başvuru, kayıt kabul, uygulamalı sınav, mülakat sınavı, sağlık raporu işlemleri ve güvenlik soruşturması aşamalarından oluşuyor. Bu kapsamda Milli Savunma Bakanlığı sivil memur temin takvimi hakkında detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Buna göre Ön başvurusu kabul edilen adayların isim listesinin genel ağ (internet) üzerinden 26 Şubat 2018 tarihi ve bu tarihten sonra yayımlanacak. Adaylar 12 Mart 2018 tarihine kadar Ön başvurusu kabul edilen adayların, istenilen belgeleri M.S.B. Personel Temin Daire Başkanlığı’nda bulunduracaklardır. Bu belgelerin tesliminin ardından 19 Mart 2018 tarihi ve bu tarihin ardından başvuru ve sınavlar için çağrılacak adayların genel ağ (İnternet) üzerinden yayımlanacaktır.

Milli Savunma Bakanlığı sivil memur alımı başvuru sonuçları açıklandığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.