BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Motosikletli sürücünün feci ölümü

Bağcılar’da motosiklet sürücüsü, dengesini kaybederek önündeki araca çarpıp yola savruldu.

Abone ol

Arkadan gelen otomobilin ezdiği sürücü, olay yerine hayatını kaybetti.

Bağcılar TEM otoyolunda saat 09.30 sıralarında meydana gelen kazada, Aksaray istikametine seyreden 34 DZ 8442 plakalı motosiklet sürücüsü Halil İbrahim Gezer (37), iddiaya göre araçların arasından ilerlerken dengesini kaybetti. Sürücü Gezer, 34 VK 9280 plakalı Mehmet Bülbül’ün kullandığı araca çarpıp yola savruldu. Arkadan gelen Şenol Aydın idaresindeki 34 FH 7710 plakalı araç, motosiklet sürücüsünün üzerinden geçti. Kazaya karışan sürücüler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Gezer’in hayatını kaybettiğini belirledi. Bu arada, kaza nedeniyle Aksaray istikametine doğru trafik bir süre aksadı. Kazaya karışan sürücülerden Saffet Buğur olayı şöyle anlattı: “Motosiklet sürücüsü önümdeki araca vurup yere düştü. Arkamdan gelen otomobilin sürücüsü ise önce benim aracıma vurdu daha sonra ise motosiklet sürücüsünün üzerinden geçti. Motosiklet sürücüsü hızlı gidiyordu.”

Gezer’in cesedi, incelemenin ardından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Aracıyla motosiklet sürücüsünün üzerinden geçen Şenol Aydın ise, ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.