BIST 10.336
DOLAR 32,24
EURO 34,78
ALTIN 2.461,94
HABER /  DÜNYA

Motosiklet yaya yoluna daldı: 3 yaralı

Maltepe sahilinde sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği motosiklet, yaya yürüyüş alanında bir kişiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle vatandaş ağır...

Abone ol

Maltepe sahilinde sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği motosiklet, yaya yürüyüş alanında bir kişiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle vatandaş ağır yaralanırken, motosiklet sürücüsü ve kız arkadaşı da ufak sıyrıklarla kazayı atlattı.
Edinilen bilgilere göre, İbrahim Sevim yönetimindeki 34 VJ 2490 plakalı motosiklet dün akşam saatlerinde Maltepe sahilindeki yaya yürüyüş alanına girdi. Arkasında kız arkadaşı M.Ö. bulunan Sevim yaya yolunda hız yaptı. Motosikletin hakimiyetini kaybeden Sevim, yaya yolunda yürüyüş yapan bir vatandaşa çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü Sevim ve kız arkadaşı yola savrulurken, çevredeki vatandaşlar tarafından olay yerine ambulans çağırdı.
Olay yerine gelen ilk ambulans motosikletin çarptığı ve durumu daha kötü olan vatandaş, hemen Kartal Eğitim ve araştırma hastanesine kaldırdı.Durumu daha iyi olan Sevim ve kız arkadaşı ise bir süre yerde ambulans bekledi. Yan yana yerde yatan genç çift daha sonra olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Motorun hızlı olduğunu ifade eden bir görgü tanığı “Ne olduğunu anlamadık her şey birden oldu. Motor savrulunca sürücü ve arkasındaki kız da başını yere çarptı” dedi.
Öte yandan, kazada yaralanan sürücü ve kız arkadaşının kasklarının olmadığı görülürken, polis kazaya ilişkin soruşturma başlattı.
(İHA)