BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Motosiklet ters şerite girince...

Aydın’da bölünmüş yolda ters şeritten ilerleyen motosiklet sürücü karşıdan gelen arabayla çarpışması sonucu hayatını kaybetti.

Abone ol

Kaza gece 01:00 sıralarında Aydın-Denizli Karayolu ASTİM Organze Sanayi Bölgesi girişi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aydın’da bir işletmede müdürlük yapan Bilgin G. (35) iş çıkışı 09 KS 668 plakalı aracı ile evine gitmek için yola çıktı. Aracıyla Denizli istikametinden Aydın merkeze doğru seyir halinde olan Bilgin G. ASTİM Organize Sanayi Bölgesi kavşağındaki ışıkları geçtikten sonra bölünmüş yolda Denizli istikametine gelmekte olan Erol Yıldız (40) yönetimindeki 09 DC 297 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile motosiklet paramparça olurken, sürücü Erol Yıldız motosikletin üstünden savrularak normal gitmesi gereken şeride düştü. Erol Yıldız, olay yerinde feci şekilde yaşamını yitirdi.

Kazada çarpmanın etkisiyle motosiklet parçaları metrelerce alana dağılırken, kaza nedeniyle Aydın-Denizli karayolunun her iki yönünde de trafik tek şeritten verildi. Otomobil sürücüsü Bilgin G. motosikletin biranda önüne çıktığını ve motosikleti fark etmediğini söyledi.
Bilgin G. İfadesi alınmak üzere polis karakoluna götürülürken, Erol Yıldız’ın cesedi Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

3.20120826092814.jpg