BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Motosiklet hırsızları kamerada

Kartal’da, adliye çalışanına ait motosikleti çalan iki şüpheli güvenlik kamerasına yakalandı. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına al...

Abone ol

Kartal’da, adliye çalışanına ait motosikleti çalan iki şüpheli güvenlik kamerasına yakalandı. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına alan polis, şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.
Olay, geçtiğimiz çarşamba günü Kartal’da bulunan yeni Adalet Sarayı yanında meydana geldi. Kartal Adliyesinde katip olarak çalışan Hasan Ali Yeşiltaş’ın yeni aldığı motosiklet iki hırsız tarafından bir dakika içinde çalındı. Olay, evine gitmek için park ettiği motosikletinin yanına giden Yeşiltaş, motosikletinin yerinde olmadığını fark etmesi üzerine ortaya çıktı. Yeşiltaş’ın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına alarak eşkal tespiti için çalışma başlattı.
Olay anı çevredeki binaların güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde; iki şüphelinin park halindeki motosikletin önce direksiyon kilidini kırdığı ardından motosikleti çalıştırmadan iteleyerek sokak arkadaki bir evin merdiven boşluğuna götürdükleri görüldü. Burada motosikletin kontak kısmını kırarak çalıştıran şüpheliler daha sonra olay yerinden hızla uzaklaşıyor. Hasan Ali Yeşiltaş, “Beni takip etmişler. Benim burada çalıştığımı ve akşam 17.00’de çıkacağımı biliyorlardı. Burada bir haftada 4 -5 motosiklet çalınıyor” diye konuştu.
(İHA)