BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

MOM Yapı'dan örnek davranış

Sakinlerine Çekmeköy'de kaliteli bir yaşam sunacak Glow 3, doğa dostu çalışmalarıyla örnek bir davranışa imza atıyor.

Abone ol

Glow 3'te oturacak ailelerin doğacak bebekleri adına birer fidan dikilecek.MOM Yapı'nın ilk projesi olan Glow 3'te, peyzaj çalışmaları etkisi nesiller boyu sürecek bir uygulama ile örnek olacak.

Sosyal alanlarıyla sakinlerine huzurlu bir deneyim yaşatacak olan Glow 3'ten ev alan ailelerin doğacak olan her yeni bebeği için bir fidan dikilecek.2012 yılının Haziran ayında tamamlanması planlanan Glow 3, 239 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerine sahip dairelerin alanları, 58 metrekare ile 242 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Sakinlerine toplu yaşamın tüm olanaklarını sunan projede, kapalı ve açık hava spor aktivitelerinin yapılabildiği sosyal alanlara sahip. Açık alanlarda yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, iç bahçe çocuk oyun alanı, seyir bankları, kamelyalar, bisiklet ve yürüyüş parkuru bulunuyor.

Ntvmsnbc'nin haberine göre, dış bahçede çocuk oyun alanı, açık fitness alanının yanı sıra basketbol, tenis, voleybol ve futbol gibi spor aktiviteleri için tasarlanmış 2 adet üniversal oyun sahası yer alıyor. Kapalı alan aktiviteleri için sunulan tesisler arasında ise çocuk oyun alanı, masa tenisi, langırt, PlayStation, bilardo ve hobi alanı bulunuyor.