BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  EKONOMİ

Moda devlerini cepten canlı izle

Avea müşterileri dünya moda devlerinin defilelerini Avea MobilVizyon servisi ile canlı olarak izleyebilecek.

Abone ol

Avea müşterileri, ’Fashionable İstanbul By Avea’ organizasyonu kapsamında Roberto Cavalli’den Gianfranco Ferre’ye dünya moda devlerinin defilelerini Avea MobilVizyon servisi ile canlı olarak izleyebilecek.

Organizasyon kapsamında Avea teknolojideki son modayı katılımcıların beğenisine sunuyor.

Türkiye’nin en çok konuşturan GSM operatörü Avea, New York, Milano ve Paris gibi moda dünyasının kalbinin attığı şehirlerden sonra ilk kez Türkiye'de düzenlenecek "Fashionable" moda organizasyonunun ana sponsorluğunu üstleniyor. 23-25 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek olan bu önemli moda olayı, Avea’nın 3G teknolojisi ile müşterileriyle buluşuyor.

Avea müşterileri, “Fashionable Istanbul By Avea”da, dünyaca ünlü modacıların defilelerini wap.aveasecizle.com adresinden Avea MobilVizyon servisi ile ceplerinden canlı olarak izleyebiliyor. Dolmabahçe Sarayı’nın önünde deniz üzerinde kurulacak yapay ada üzerinde gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında Salvatore Ferragamo, GFF, Roberto Cavalli, Missioni, Vivienne Westwood gibi dünyaca ünlü modacılarının tasarımlarının sergilendiği defilelerin yanı sıra genç modacıların şovları da yer alacak.

CNN Türk tarafından canlı olarak yayınlanan defileler, etkinlik boyunca Avea MobilVizyon servisi üzerinden de izlenebilecek. Öte yandan Avea müşterileri, “Fashionable Istanbul By Avea” hakkındaki haberleri MobilVizyon servisi üzerinden de yayın yapmakta olan Number One TV ve Fashion TV ‘den de takip edebilecekler. Avea aboneleri isterlerse yine wap.aveasecizle.com adresinden Seç İzle servisi ile defilelerin 15 dakikalık özetlerini cep telefonlarından rahatlıkla seyredebilecekler.

‘Avea ile modayı izle, modayı konuş’

Moda, sanat ve iş dünyasından konuklar ve gazetecilerden oluşan yerli-yabancı toplam 6 bin 500 davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte Avea teknolojideki son modayı katılımcıların beğenisine sunuyor.

Avea, etkinlik kapsamında Dolmabahçe Sarayı’nın bahçesine kurulan Avea Lounge ve basın odasına yerleştirilen 3G uyumlu dokunmatik telefonlarla kırmızı halı, VIP Lounge ve defile görüntülerini izleme fırsatı sağlıyor. Grup şirketlerinden Türk Telekom ve TTNET ile işbirliğine giden Avea, 10 adet Jet modem ve 2 adet 3G uyumlu telefon ile basın odasının da tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılıyor.
Bu işbirliği kapsamında Türk Telekom basın mensupları için 10 adet sabit hatlı telefon sağlarken, TTNET ise WiFi hizmeti ve TTNET laptopları ile basın odasına destek veriyor.