BIST 10.281
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.407,54
HABER /  EKONOMİ

Mobilyanızı yenilemenin tam zamanı!

Mobilyanızı yenilemenin tam zamanı!

Abone ol

Mobilya modasına yön veren İnegöl Mobilya Markalarının yer aldığı, son trendleri concept çerçevesinde sunan Markamobi, 2011 yılını müthiş bir kampanyayla kapatıyor.

Uzman kadrosu ve mutlu müşteri anlayışıyla tam bir mobilya alışveriş merkezi olan markamobi.com, üçlü, ikili ve iki tekliden oluşan yatak olabilme özelliğine sahip Petiks Koltuk Takımını 31 Aralık’a kadar vade farksız bonus karta 12 ay, diğer kartlara 10 ay taksitle 2.250TL.den satışa çıkardı.

2012 yılında mabilya mağazalarının vitrinlerini süsleyecek olan Petiks Koltuk Takımı piyasada 3500TL. den alıcı bulurken markamobi.com’un 2.250TL.den satışa sunması koltuk takımınızı yenilemek için büyük bir fırsat.

Diğer yandan köşe takımı almayı düşünenleri de unutmayan markamobi.com, genç ve dinamik duruşuyla dikkat çeken ve pufuyla birleştiğinde yatak olabilen Gökkuşağı Köşe Takımını da 2.150TL.den yine 12 taksit imkanıyla satışa sundu.

Kendilerine gelen mobilya siparişlerini Türkiye’nin her yerine ücretsiz teslimat yaptıklarını söyleyen Miga Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Naci Bayav, grubumuz bünyesinde bulunan e-ticaret siteleri üzerinden 2011 yılında Türkiye’nin dört bir yanında yüzlerce müşterimize mobilya sattık. Uzman kadromuz ve mutlu müşteri anlayışı ile 2012 yılının da bizim ve müşterilerimiz için mutlu bir yıl alacağına inanıyorum dedi.